TÜBİTAK Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı (TEYDEB) kapsamında “Sipariş Ar-Ge”  çağrısı açılmıştır. Çağrıya son  başvuru 31 Ağustos' tur.

“TÜBİTAK Siparişe Dayalı AR-GE Projeleri için KOBİ Destekleme Çağrısı (Sipariş AR-GE)” ile müşteri gereksinimlerini karşılayan çözüm önerilerinin, KOBİ’ler tarafından AR-GE ile ticarileşebilir çıktılara dönüştürülmesi hedeflenmektedir. Çağrıda, hızla ürüne dönüşebilecek ve yüksek ticarileşme potansiyeline sahip AR-GE projeleri desteklenecektir.

Söz konusu çağrılar kapsamında; Odamız ve TÜBİTAK TEYDEB uzmanlarının işbirliği ile 8 Temmuz Çarşamba günü saat 14.00-15.00 saatleri arasında bir online tanıtım toplantısı gerçekleştirilecektir. Seminere katılım ücretsiz olup, kayıt olmak zorunludur.

Webinar ID: 857 6471 0017
Webinar PASSWORD: 12345