Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza gönderilen yazıda; Birliğimiz girişimleriyle tehlikeli ve çok tehlikeli meslekler başta olmak üzere mesleki yeterlilik sınav ve belgelendirme hizmeti vermek üzere kurulan TOBB MEYBEM Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri AŞ’nin, 81 il ve 160 ilçede bulunan Oda ve Borsalarımız işbirliğiyle faaliyetlerine devam ettiği bildirilmektedir.

Bugüne kadar 80 binden fazla adayın sınav ve belgelendirme hizmetlerini yürüten MEYBEM’in, Oda ve Borsalarımızın talep ve önerileri doğrultusunda kapsamını her geçen gün genişlettiği, bu kapsamda Oda ve Borsalarımız tarafından talep edilen “plastik” , “otomotiv”, “elektrik” , “makine” ,
“haddecilik” sektörlerinde 13 yeni meslekte daha yetkilendirme ve akreditasyon sürecini tamamladığı, bu mesleklerde sınav ve belgelendirme hizmetlerine Eylül 2020 itibarıyla başladığı ifade edilmektedir.

TOBB MEYBEM A.Ş. ilave yetki alınan yeterlilikler ile, sınav ve belgelendirme hizmeti verilen mesleklerin listesi ve sınav ücretleri için www.meybem.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.


Duyuru Tarihi : 25/9/2020
Paylaş