Sayın Üyemiz,

Odamız tarafından 22 Şubat 2021 Pazartesi günü saat 20.00' de "Aile Şirketlerinde Kurumsallaşmak" Zoom Webinarı online olarak düzenlenecektir. Zoom giriş bilgileri aşağıda sunulmuştur. Katılımcılara katılım belgesi verilecek olup, eğitim ücretsizdir.

Zoom giriş bilgileri:

When: Feb 22, 2021 20:00 Istanbul 
Topic: Aile İşletmelerinde Kurumsallaşmak Webinarı

Register in advance for this webinar:
https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN___G4VdmyT1SE0kvE8J5Cqg

Webinar ID
827 1320 1760
Webinar Passcode
12345


Webinar içeriği:

Ömer Yazıcı
Aile işletmelerinde kurumsallaşmak neden önemlidir? 
Aile işletmelerinde kurumsallaşma adımları nelerdir? 

İsmail Şimşir
Kurumsallaşmada profesyonel yöneticilerin görevi nedir?
Kurumsallaşma süreci önündeki engeller nelerdir? 

Dr. Öğretim Üyesi Ömer Yazıcı
Dr. Öğretim Üyesi İsmail Şimşir

Ömer Yazıcı kısa özgeçmiş:
2006 yılında Konya Selçuk İşletme bölümünden mezun oldu. Üniversite eğitimi sırasında Avrupa’da eğitimler aldı. Mezuniyetinden sonraki 2 yıl Sakarya’da aile işletmelerinde yöneticilik yaptıktan sonra Amerika’ya yüksek lisans ve doktora eğitimi için gitti. 2011 yılında University of Delaware’den işletme yüksek lisansını tamamladı. 2017 yılında Aile işletmelerinde aidiyet, bağlılık konulu doktora tezi ile Jackson State University’den mezun oldu. Aile işletmeleri üzerine ulusal ve uluslararası akademik çalışmaları bulunan Dr. Ömer Yazıcı halen Bayburt Üniversitesinde Öğretim Üyeliği yapmaktadır. 

İsmail Şimşir kısa özgeçmiş:
2005 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi, 2009 yılında Sakarya Üniversitesinde Yönetim ve Organizasyon Ana Bilim Dalında yüksek lisans, 2019 yılında da aynı bölümde doktora eğitimini tamamladı. Doktora eğitiminin bir kısmında İrlanda’da akademik çalışmalarda bulundu. Yaklaşık yirmi yıl kamu ve özel sektörde yurt içi ve dışında çeşitli görevlerde bulundu. Halen Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nde öğretim üyesi olarak görev yapmakta olan Dr. İsmail Şimşir, lisans ve lisansüstü düzeyde işletme yönetimi, yönetim ve organizasyon, aile işletmelerinde kurumsallaşma konularında dersler vermekte bu alanlarda akademik çalışmalar yapmaktadır.
Duyuru Tarihi : 17/2/2021
Paylaş