Sayın Üyemiz,

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası , Doğu Marmara ABİGEM, Kocaeli Sanayi Odası, Kocaeli Ticaret Odası, ile Kosova İş Ajansı Prishtina REA ve Arnavutluk Yatırım Geliştirme Ajansı işbirliğinde, 5 Mayıs 2021 tarihinde B2B ikili iş görüşmeleri etkinliği düzenlenecektir.

Avrupa İşletmeler Ağı kapsamında düzenlenen ikili iş görüşmeleri b2match platformu üzerinden online olarak gerçekleştirilecektir. Bölgemiz firmaları, bulundukları ortamdan sisteme online bağlanarak ilgili sektörlerde faaliyet gösteren Kosovalı ve Arnavut firma temsilcileri ile görüşebilecek ve olası işbirliklerini değerlendirebilecektir.

İlgili Sektörler:
-Bilişim ve İletişim Teknolojileri (ICT)
-Otomotiv Yan Sanayi
-Makina
-Otomasyon
-Metal
-Plastik ve Kauçuk

İkili görüşmelere katılım ücretsiz olup, aşağıdaki link üzerinden kaydınızı gerçekleştirebilir ve katılımcı profillerine ulaşabilirsiniz.

Kayıt linki: https://eastmarmarakosovamatch.b2match.io/

Not: Etkinliğe Katılım sınırlı olup, Etkinlik dili İngilizcedir. Etkinliğe başvuru için yukarıda verilen linkte Support Office kısmında Sakarya Chamber Of Commerce seçilmelidir ve firma bilgileriniz İngilizce olarak doldurulmalıdır.
Duyuru Tarihi : 5/4/2021