Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası 90'ıncı yılını kutluyor. Kutlamalarla ilgili Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası yöneticilerine bilgi veren SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Sakaryalılarla bu coşkuyu paylaşacaklarını söyledi.

Birlikte Güçlüyüz
Başkan Kösemusul açıklamasında, “Sakarya'mızın ciddi bir büyüme ivmesi içinde olduğunu, ulusal ve uluslararası çalışmalarla, yarışan en güzel değerleriyle, geleceğin, yaşadığımız bu şehirde olduğunu bilen ve çalışmalarıyla bunu destekleyen tüm üyelerimize, paydaşlarımıza teşekkür ediyorum. Birlikte güçlü olduğumuzu her fırsatta ifade ettim. Artık birlik ve beraberliğin önemini bilen bir Sakarya var.

Gelecek Sakarya'mızındır
Odamız Sakarya'mızın vizyonunu çizen önder kuruluşlardandır. “SATSO iyi ki var” dedirtmek için yola çıkan ve “her zaman daha iyi vardır” anlayışı ile çalışan yönetim kuruluna, meclis başkan ve üyelerine sahibiz. Gelecek Sakarya'mızındır. Geleceğin marka şehri olma yolunda ilerleyen Sakarya'mızı sanayinin, tarımın, ticaretin ve tabi güzellikleriyle turizmin merkezi yapmak hedefiyle, hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Şehrimizi daha ileri götürecek her türlü çalışmanın içinde yer alacak, aidiyet duygusu ile şehrimizi her gün yeni bir başarıya ulaştırmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İnşallah kazanan Sakarya'mız olacak.

2014'ten Umutluyuz
2014'ün zor bir yıl olduğunu görüyoruz. Ancak 2014, fırsatların varlığını göz ardı etmeden, iyimser algımızı koruyarak daha fazla gayretle çalışacağımız, şehrimize ve ülkemize katma değer sağlayacağımız, istihdamı ve üretimi artıracağımız bir yıl olacaktır. Ülkemiz güçlüdür ve hep birlikte gereken tüm tedbirleri alacağımıza inanıyorum. Bu olumsuz görünen süreci en az hasarla atlatacak ve daha da güçlenerek bu süreçten çıkacağız. Sakarya'mızın ihracatta gösterdiği bu başarının arkasında aktif ve gayretle, risk alarak çalışmalarını artıran iş dünyamız var. Kendilerini tekrar yürekten kutluyor ve bu başarı için teşekkür ediyorum.

Mustafa Ceceli Konseri
1924 yılından bugüne 90 yıldır Sakarya'mıza ve üyelerimize en iyi ve en kaliteli hizmeti vermek, üyelerimizin haklarını göz etmek adına yerel ve ulusal platformda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası olarak 90. yıla erişmenin mutluluğunu ve gururunu yaşadığımız 90. Yıl Kutlama Programı ve Sakarya'nın Yıldızları Ödül Törenimizi TOBB Başkanımız Sn. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun teşrifleriyle 1 Mart 2014 Cumartesi günü saat 17.00'da Sakarya Spor Salonu'nda gerçekleştireceğiz. Ardından halk oyunları ve sanatçımız Mustafa Ceceli ile kutlamamız sürecek.

Birlikte Alkışlayacağız
Her geçen gün artan itibarımızla üyelerimizin ve şehrimizin menfaatleri doğrultusunda hizmet eden Odamızın 90. Yılını Sakarya'mızla birlikte kutlayacak, başarılı olan ve şehrimize hizmet edenleri hep birlikte alkışlayacağız.” ifadelerini kullandı.

Haber Tarihi : 26/2/2014
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::