Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve yönetim kurulu üyeleri, Serdivan, Erenler, Adapazarı, Arifiye ve Sapanca Belediye Başkanlarını ziyaret etti. Başkan Kösemusul, “Belediye Başkanlarımıza yeni hizmet döneminde başarılar diliyoruz. İş dünyası olarak Sakarya'mız için yapılacak tüm çalışmaların içinde yer alacağız” dedi.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte seçim sonrası yeni hizmet dönemine merhaba diyen belediye başkanlarına tebrik ziyareti gerçekleştirdi.

Serdivan'a Meslek Lisesi Geliyor
İlk olarak Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar'ı kutlayan Başkan Kösemusul, Serdivan'ın gelişmesine dikkat çekti. Serdivan'ın gelişiminden duydukları mutluluğu belirten Kösemusul, “Serdivan hızla gelişiyor, büyüyor. Yusuf başkanımızın yeni projeleri ile Serdivan'ın fark oluşturacağına inanıyoruz. TOBB işbirliği ile Serdivan'ımıza Meslek Lisesi kazandırıyoruz. Sayın başkanımıza başarılar diliyoruz” derken Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, “Şehrimiz iş dünyasının ekonomideki kararlı adımları ve dik duruşu bizleri her zaman memnun etmiştir. Mahmut Başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerimize ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Dişli: Ortak çalışmalar yapacağız
Serdivan Belediyesi'nin ardından Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli tarafından misafir edilen SATSO Heyeti, Başkan Dişli'yi kutladı. Başkan Süleyman Dişli SATSO ile Sakarya için ortak çalışmalar yapabileceklerini dile getirerek Başkan Kösemusul'a teşekkür etti.

Erenler'i Heyecanla Takip Ediyoruz
Erenler Belediyesi ziyaretinde konuşan Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, “Ticaret ve Sanayi Odamız şehrimiz için gayretli çalışmalar gerçekleştiriyor. Kendilerinin çalışmalarından çok memnunuz. Nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” derken SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, “Artık ülkemiz ve şehrimiz için daha çok çalışma vakti. Erenler ilçemizin yeni dönemin vizyon ilçelerinden olacağına inanıyoruz. Birçok proje ilçemizde hayata geçecek. Heyecanla takip edeceğiz” diye konuştu.

Arifiye'nin Gelişimi Hızla Devam Edecek

Arifiye Belediyesi ziyaretinde Başkan İsmail Karakullukçu SATSO'nun çalışmalarından övgüyle bahsetti. Karakullukçu, “SATSO, ilçemiz sınırları içerisinde. Sanayide gerçekleştirilen büyük yatırımlar ilçemizin gelişmesine de ivme kazandırdı. Bizlerle birlikte çalışan Sayın Başkan ve yönetimine çok teşekkür ediyorum” derken Başkan Mahmut Kösemusul, “Seçim başarısı için İsmail Başkanımızı kutluyoruz. Başkanımızın başarılarının devam edeceğine inanıyoruz. Arifiye'de de SATSO olarak bir Meslek Lisesi kazandırıyoruz. Çalışmalarımız hızla devam ediyor. Yakın ilgileri için kendilerine çok teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Sapanca Turizmde Fark Oluşturacak
Son ziyareti Sapanca Belediyesi'ne gerçekleştiren SATSO Heyetini Sapanca'nın yeni belediye başkanı Dr. Aydın Yılmazer karşıladı. Yılmazer'i kutlayan Başkan Mahmut Kösemusul, “Sapanca ilçemiz tüm değerleri ile adeta bir cennet. İlçemizde çok önemli yatırımlar hayata geçecektir. Özellikle turizm anlamında Sapanca'nın fark oluşturacağı kesin. Sakarya'mızda çok güzel bir ortam var. Her zaman ifade ettiğim gibi birlikte güçlüyüz. İş dünyası olarak Sakarya'mız için yapılacak çalışmaların içinde yer alacağız. Aydın Başkanımıza hayırlı olsun diyor, başarılar diliyoruz.” ifadelerini kullandı. SATSO Heyeti'nin ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getiren Başkan Aydın Yılmazer, “Sapanca'mızın tüm ihtiyaçlarını tespit ettik. Hızlı bir şekilde ilçemizde ses getirecek çalışmaları hayata geçirmek istiyoruz. Mahmut Başkanımıza ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Haber Tarihi : 9/4/2014
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::