Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul,  TBMM'nin kuruluşunun 94. Yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesi ile yaptığı açıklamada şunları dile getirdi.

“Bu hafta 23 Nisan Ulusal Egemenlik Haftası'nı kutluyoruz. TBMM'nin kuruluşunun 94. Yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm ulusumuz adına büyük bir gündür.

 Bağımsızlık ve egemenlik vazgeçilmez değerlerimizdir. Yenidünya düzeninde bağımsızlık ve özgürlük temelinde bilim, sanayi ve ekonomi alanında verilen savaşlarla elde ediliyor. Bilgiye ve ekonomiye hükmeden dünyaya da hükmediyor. Biz de dünya üzerinde rekabet edebilmek için ulus olarak Atalarımızdan miras kalan bir ruhla ilerlemeliyiz.

Gençlerimize ve çocuklarımıza inanıyor ve güveniyoruz. Çocuklarımıza daha güzel, daha mutlu ve vatandaşı olmaktan her zaman gurur duyacakları bir Türkiye bırakmak için var gücümüzle çalışmaya devam etmeliyiz. Çocuklarımızın da bu emanete sahip çıkarak, daha ileri ve daha yükseğe taşıyacaklarından hiç kuşkumuz yoktur.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 94. yılını ve Cumhuriyetimizin teminatı olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası olarak en içten duygularımızla kutlarken, bu özel günü bizlere armağan eden Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü bir kez daha saygıyla anıyoruz.''

 

Haber Tarihi : 22/4/2014
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::