SATSO, Vali Coş’u Ziyaret Etti

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Akgün Altuğ, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve yönetim kurulu üyeleri, Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş’u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Vali Coş, “Ticaret ve Sanayi Odası bir şehir için çok önemli ve vazgeçilmez bir kurumdur. Başarı çıtası artacak ve inşallah devam edecek. Sakarya’mızın hizmetindeyiz.” dedi.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Akgün Altuğ, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve yönetim kurulu üyeleri Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş’u makamında ziyaret etti. Samimi ortamda geçen görüşmede yönetim kurulu üyeleri ile tek tek tanışan Vali Coş, SATSO Heyeti ile Sakarya’yı konuştu.

 Başarı Artarak Devam Edecek

Vali Hüseyin Avni Coş’a hizmet dönemleri için başarı dileklerini ileten Başkan Mahmut Kösemusul, Ticaret ve Sanayi Odası’nın gerçekleştirdiği çalışmalardan bahsederek birlik ve beraberlik ortamının önemine değindi. Başkan Kösemusul, “Sayın Valimize bizleri misafir ettikleri için çok teşekkür ediyorum. Sakarya’mız, tüm kurumlarının ortak hedef ve ortak vizyonla gerçekleştirdiği çalışmalarla hızla yol alan ve başarılara kavuşan bir şehir hüviyeti kazanmıştır. İnanıyorum ki Sayın Valimizle birlikte başarılarımız artarak devam edecektir. Sayın Valimizin şehrimizdeki hizmet dönemi hayırlı olsun.” şeklinde konuştu.

 Hayırlı Olsun

Vali Coş ile birlikte çalışmaktan büyük memnuniyet duyacaklarını belirten SATSO Meclis Başkanı Akgün Altuğ ise, “Sayın Valimizin yol göstericiliği ile başarılarımızı artarak devam ettirmek istiyoruz. Sakarya’mızın geleceği çok parlak. Hep birlikte inşallah tüm hedeflerimize ulaşacağız. Hayırlı olsun.” diye konuştu.

 Sakarya Çok Özel ve Çok Güzel Bir Şehir

Ticaret ve Sanayi Odası’nın şehir için öneminden bahsederek konuşmasına başlayan Vali Hüseyin Avni Coş, Sakarya’daki beraberlik ortamından bahsetti ve güzel çalışmalar yapacaklarının altını çizdi. Sakarya’nın üretim ve istihdamının artarak devam etmesi için gerekli olan çalışmalara devam edileceğinin altını önemle çizen Vali Coş, “Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, Sakarya için şanstır. Çok önemli ve vazgeçilmez bir kurumdur. Sadece ekonomik değil, diğer alanlarda da şehrin geleceği adına çalışmalar yapan ve bu çalışmaları diğer paydaşları ile birlikte hayata geçiren bir kurumu tabii ki çok önemsiyoruz. Sakarya gerçekten çok özel, çok güzel bir şehir. Başarı çıtasını daha da artırarak çalışmalarımızı sürdüreceğimizden eminim. Ziyaretinizden çok memnun oldum. Sakarya’mızın hizmetindeyiz.” ifadelerini kullandı.

Haber Tarihi : 16/6/2014
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::