Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından bu yıl 6.sı düzenlenen geleneksel iftar programı yağmur bereketine rağmen davetlilerin büyük katılımı ile Hanedan Tesislerinde yapıldı.
Ev sahipliğini SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve Yönetim Kurulu Üyelerinin yaptığı ve SATSO üyeleri için organize edilen iftar programına binlerce üye aileleri ve çalışanları ile iştirak etti.
Üyeler tarafından oldukça yoğun bir ilginin gösterildiği iftar programı başlamadan önce konukları tek tek karşılayan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve Yönetim Kurulu Üyeleri üyelerle birlikte bir aile ortamında olmaktan büyük keyif aldıklarını dile getirdiler.
Düzenlenen iftarda Vali Hüseyin Avni Coş, AK Parti Milletvekili Ali İhsan Yavuz, MHP Milletvekili Münir Kutluata, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı, Jandarma Alay Komutanı Adnan Şimşiroğlu, Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet Akyüz, SAÜ Rektörü Muzaffer Elmas, İl Müftüsü İlyas Serenli, İlçe Belediye Başkanları Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri Resmi Daire Müdürleri, SATSO Eski Başkanları, SATSO Meclis Üyeleri, Meslek Komiteleri ve SATSO üyeleri iştirak etti. İç ve dış mekan olmak üzere iki bölümde tertip edilen iftar programına yaklaşık 3 binin üzerinde bir katılım gerçekleşti.
Sema gösterileriyle başlayan iftar yemeğinde konuşan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, birlik ve beraberlik, bereket ve huzur mesajı verdiği konuşmasında SATSO’nun tüm üyelerinin özel olduğunu ve bu aileye mensup her üyenin bu ayrıcalığı ve mutluluğu hissetmesi için gayretlerinin devam edeceğini ifade etti.
Başkan Kösemusul konuşmasında şunları dile getirdi:
“Ramazan paylaşma ayıdır. Ramazan kardeşlik, istikamet, huzur ve bereket ayıdır. 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’te, inancımız ve dirayetimizle gerçekleştirdiğimiz ibadetler, her türlü bireyciliği ortadan kaldıran, zorluklarla mücadele eden kardeşlerimizi anlamayı öğreten, çok anlamlı ve kıymetli ibadetlerdir. Bu mübarek ayın rahmet ve bereketinin hepimizi kuşatmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.
Sakarya Ticaret ve Sanayi Odamız, ahlaki ilkelerinden asla ödün vermeyen, kazancını helalinden elde etmek için gayret sarf eden, gücünü bu toprakların kadim ticaret kültüründen alarak dürüst tavrı ile şehrimize ve ülkemize hayırlı hizmetler sunan, siz değerli hemşehrilerimizin oluşturduğu çok kıymetli ve büyük bir ailedir. Bugün de mutlulukla şahit oluyoruz ki, tüccar, sanayici, üreten, istihdam eden, hizmet sunan hepimizin kalbi, kardeşlik coğrafyası olarak nitelendirdiğimiz güzel Sakarya’mız için atıyor. İşte Sakarya’mızı güçlü kılan, bizleri geleceğe umutla baktırarak daha fazla çalışma azmi ile buluşturan, 7/24 yorulmadan çalıştıran, başarılara ulaştıran bu birlik, beraberlik ve kardeşlik anlayışıdır.
Ramazan-ı Şerif'te şehrimizden tüm dünyaya gösterdiğimiz bu güzel ve anlamlı hassasiyet için her birinize teşekkür ediyorum. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın.
Rabbim şehrimizin ve ülkemizin başarılarını daim eylesin. Milletimizin ve kanayan İslam Coğrafyamızın yardımcısı olsun, barış, adalet, özgürlük, huzur, şefkat ve merhametle kuşatsın diyor, sizleri sevgiyle selamlıyorum.”
Oldukça nezih bir ortamda gerçekleştirilen iftar programında Başkan Kösemusul ve Yönetim Kurulu Üyeleri masaları gezerek üyelerle tek tek ilgilendiler.
Tasavvuf Musikisi ve ilahilerle renklenen gecede davetliler ve SATSO Üyeleri aidiyeti ve maneviyatı yoğun bir akşamda Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ile bir arada olmaktan keyif aldıklarını dile getirerek birlik ve beraberlik çatısı altında düzenlenen iftar programından memnun olduklarını ifade ettiler.
Haber Tarihi : 5/7/2014
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::