Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul Kadir Gecesi münasebetiyle yazılı bir açıklamada bulundu

Kösemusul yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:

“Mübarek Ramazan ayının son günlerini idrak ederken, Kadir Gecesine ulaşmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Kadir Gecesi, Kuran-ı Kerim’in övdüğü, esenlik ve huzurun her tarafa yayıldığı sema kapılarının açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği bir gecedir.

Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi, insanlığa rehber, şifa ve ebedî mutluluğun  anahtarı olarak gönderilen Kur’an’ı Kerim’in yeryüzü ve insanoğlu ile buluşmaya  başladığı gecedir.

Çaresizlerin halinden anlama şuurunu bizlere kazandıran manevi arınma ve yücelme, paylaşarak zenginleşme ayı olan; namaz, oruç, hayır, gibi pek çok ibadetin birlikte yerine getirildiği Ramazan Ay’ının bu değerli gecesi ile büyük bir fırsat kapısı açılmıştır. Bu yüzden böyle mübarek bir geceye kavuşmuş olmanın huzurunu ve heyecanını hep beraber yaşamalıyız.

Bu vesileyle; insanlık dışı muameleye maruz kalan tüm müslümanlara sabır ve dayanma gücü temenni eder; milletimizin ve bütün İslam Aleminin Kadir Gecelerini tebrik ederim. İbadetlerinizin ve dualarınızın kabul edilmesi temennisiyle, bol ve helal kazançlı, sağlıklı günler dilerim.

Haber Tarihi : 23/7/2014
PAYLAŞ
Son Haberler ::