Yaklaşan Ramazan Bayramı vesilesi ile yazılı bir açıklamada bulunan Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahmut Kösemusul, bayramların taşıdığı manevi huzura ve birlikteliğe dikkat çekerek şunları dile getirdi:

“Son zamanlarda yaşanan elim olaylar nedeniyle buruk geçirdiğimiz Mübarek Ramazan ayı biterken Ramazan Bayramı'na da buruk bir sevinçle girmekteyiz. Dünyanın çeşitli yerlerinde varlık mücadelesi veren, kan ve gözyaşı döken, acı ve açlık çekmekte olan kardeşlerimizin hüznünü derinden yaşamaktayız. Mübarek Ramazan Bayramı'nda mazlum kardeşlerimiz için bol bol dua ederek Allah'tan rahmet dileyelim.

Paylaşma ve yakınlaşmanın doruğa çıktığı bu müstesna günlerin Dünya barışına, dargınlıkların unutulmasına, millet olarak huzurlu bir geleceğe vesile olmasını temenni ediyorum. Peygamberimizden miras aldığı “komşusu açken tok uyumamayı” kendisine düstur edinmiş milletimizin, Ramazan ayı boyunca sergilediği örnek dayanışmayı, Ramazan Bayramı’nda ve sonrasında da sürdüreceğine olan inancım tamdır.

SATSO Geleneksel Bayramlaşma Törenimiz Bayramın 1. Günü (28.07.2014 Pazartesi) Saat 14.00’te Oda Hizmet Binamızda gerçekleşecektir. Üyelerimiz ve davetlilerimizin katılımını bekleriz

Bu vesileyle, mensubu ve temsilcisi olmaktan onur duyduğum, iş ahlakıyla, başarısıyla ve toplumsal birlikteliğe olan bağlılığıyla örnek teşkil eden Sakarya iş âleminin, tüm Sakaryalıların ve İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor; sağlık, huzur ve esenlikler diliyorum.”

Haber Tarihi : 25/7/2014
PAYLAŞ
Son Haberler ::