Adana Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütçü ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan Adana Heyeti, Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş ile birlikte Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul’u ziyaret ettiler.

Son valiler kararnamesi ile ilimize atanan Vali Hüseyin Avni Coş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak üzere, Sakarya da bulunan Adana OSB Yönetim Kurulu Üyeleri, ilin sosyo ekonomik durumu ve iş dünyası ile ilgili istişarelerde bulunmak üzere ziyaret ettikleri SATSO’da, Sakarya’nın yatırım anlamında stratejik ve önemli bir bölge olduğuna dikkat çektiler.

Adana Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütçü ise Sakarya’nın yatırımcılar açısından bir cazibe merkezi olduğunu ifade ederek “Sakarya, Türkiye’de yatırım yapılacak en güzel bölge, ülkemiz iş dünyasının merkezi olarak gördüğümüz bir kent” diyerek ilin geçmişten bu yana ticaret ve sanayi alanındaki başarılarını ve kazanımlarını takip ettiklerini belirtti.

Söz konusu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mahmut Kösemusul, SATSO’nun çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi vererek  “İlimizde düzenli bir sanayi oluşumuna özen gösteriyor, Organize Sanayi Bölgeleri kuruyor, kümelenmeyi önemsiyoruz. Sakarya, bulunduğu konum ve sahip olduğu potansiyel itibariyle her dönem tercih edilen yatırım gözdesi bölgeler arasında ilk sıralarda yer aldı. Bizler de hizmetin kabul gördüğü bir süreçte gayret etmekten gururluyuz” ifadelerini kullandı.

Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş ise ilin sosyo ekonomik gelişimine dikkat çekerek “Sakarya, traktörden tanka kadar otomotiv ve diğer sektörlerle ilgili üretimin yapıldığı bir kentimiz. Bu ziyaret vesilesi ile iki ilin iş dünyası temsilcilerinin bir araya gelmesinden memnuniyet duyduk. Ülke olarak, iş dünyası olarak, birlik ve beraberlik içinde yardımlaşarak, dayanışarak yapacağımız işler var. İş dünyası temsilcilerinin tecrübelerini paylaşarak işbirliği yapmalarında her zaman fayda var” şeklinde konuştu”

Söz konusu ziyaret iş dünyasının son durumu üzerine değerlendirmelerin ardından sona erdi.

 

Haber Tarihi : 13/8/2014
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::