Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bir kolaylığa daha imza attı, e-belge hizmetini başlattı. SATSO üyeleri, kurumsal web sayfasındaki(www.satso.org.tr) e-SATSO bölümünde “Belge Talebi” modülünü doldurup gereken işlemleri yaparak adresine teslim belge alabilecek.

SATSO üye memnuniyetinin üst seviyede olması hedefiyle çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, e-belge hizmetinin üyelere büyük bir kolaylık sağlayacağını dile getirdi. Başkan Mahmut Kösemusul, “SATSO olarak çağa ayak uyduruyor, yönetim kurulumuzla değişim ve dönüşüm çalışmalarımızı hızla gerçekleştiriyoruz. Geçtiğimiz yıl, Odamız bünyesinde hizmet veren Ticaret Sicil Müdürlüğü, Merkezi Kayıt Sistemi (MERSİS) projesi kapsamında 238 Ticaret Sicil Müdürlüğü arasında 5. sırada yer alarak öncülüğünü kanıtladı. Güçlü kentsel ekonomi için, Sakarya’nın rekabet gücünde yeni açılımları ortaya koymak için yola çıktık. Günümüz ekonomik koşullarını izleyebilmek için, yeni açılımlar öngörebilmek için şimdi de e-SATSO hizmetimizi başlattık.” diye konuştu.

Nasıl Kullanılacak?
Hizmetle ilgili bilgi veren Başkan Kösemusul, “Odamız web sayfası üzerinden (www.satso.org.tr) e-SATSO’ya (esatso.satso.org.tr) giriş yapan üyelerimiz, aidat ödemelerini üye olmadan Oda Sicil Ticaret Sicil numaralarıyla yapabileceği gibi, kurumsal üye olarak giriş yaptıklarında geçmiş ödemelerini görüntüleyebilecekler ve “Oda Faaliyet Belgesi, Oda Sicil Kayıt Sureti, Oda Yetki Belgesi, Oda Hisse Durum Raporu” belgelerini de artık internet üzerinden belge ücretini ödeyerek talep edebilecekler. Onaylanan belgeyi üyelerimiz isterse ekrandan görerek bilgisayarlarına indirebildiği gibi, istenilen sayıda belgeyi tescilli adreslerine postalanmasını da talep edebiliyor” şeklinde konuştu.

Hizmet Kalitesi Artıyor
SATSO’nun başarısına dikkat çeken Başkan Kösemusul, “İSO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemini 12 yıldır başarıyla uygulayan Sakarya Ticaret ve Sanayi Odamız, “Türk Oda Akreditasyon Sistemi” kapsamında akredite olan ilk On Oda’dan biridir. Odamız, TOBB tarafından Türk Oda Sisteminin Avrupa Oda sistemi ile entegrasyonunu sağlamak amacıyla geliştirilen "Oda Akreditasyon Modeli" kapsamında denetlenmiş ve A mükemmellik belgesi almıştır. Personelimiz hizmet kalitesini sürekli geliştirerek Akreditasyon Belgesi almaya hak kazanmış ve yıllarla birlikte hizmet kalitesini yükselterek belgenin devamlılığını sağlamıştır. SATSO olarak şehrimize ve ülkemize fayda sağlayacak gerekli tüm çalışmaları gerçekleştiremeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Haber Tarihi : 16/9/2014
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::