Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesi ile yayımladığı açıklamada şunları dile getirdi:

“Cumhuriyet; hiç şüphesiz, geleceğimiz adına en büyük güvencemizdir. Cumhuriyetimizi nitelikleri ve kazanımlarıyla her geçen gün daha da ileri taşımanın kıvancını duyuyoruz. 29 Ekim, inançlı ve kararlı bir ulusun, Tam Bağımsızlık Mücadelesinin örnek bir ürünüdür. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir ilkesini, ekonomik zaferlerle taçlandırarak yarınlara taşıma azmi ve inancıyla yorulmadan yarınların büyük Türkiye’si için çalışmaya devam ediyoruz. Milletçe el birliği ve gönül birliğiyle çalışmayı sürdürürsek  çok daha güçlü ve çok daha müreffeh bir ülke haline gelmemizin önünde hiçbir engel yoktur.

Farklı dil, inanç ve kültürleri bir arada yaşatan, gönüllerimizi kaynaştıran büyük bir adalet ve barış medeniyetinin mirasçıları olan bizler kardeşçe birbirimizi kucaklayarak, kenetlenerek aydınlık yarınlarımızı hep birlikte kuracağız.

Cumhuriyetimizin temel değerleri ve 91 yıllık birikimimiz, yeni atılımlarımız için en büyük güç kaynağımızdır. Atatürk'ün hedef gösterdiği muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkma azmimizle ilerliyor; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı yürekten kutluyoruz.

Müreffeh bir Türkiye, güçlü bir ekonomi ve mutlu insanlarla yaşayabilmek için birlik ve beraberliği, içtenlik ve samimiyeti, kaybetmemeliyiz. Bu temennilerle; bizi aydınlık geleceğimize taşıyan başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere eşsiz fedakârlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen ebediyete intikal etmiş bütün şehitlerimizi rahmetle ve minnetle; gazilerimizi ise şükranla anıyoruz”

 

 

Haber Tarihi : 28/10/2014
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::