Söğütlü’ye 2. OSB Hazırlığı Başlıyor
Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu ve Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç’i SATSO’da misafir eden Başkan Mahmut Kösemusul, Sakarya sanayisini hep birlikte geleceğe hazırladıklarını belirtti. Başkan Kösemusul, “Sakarya’mızın geleceği çok parlak. Çevre hassasiyetiyle, çok dikkatli adımlar atıyor, kümelenmelere büyük önem veriyor, Söğütlü ilçemize 2. OSB kazandırmak için de gerekli hazırlıklara başlıyoruz.” dedi.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, Sakarya sanayisinin geleceği için tarihi adımlar atmaya devam ediyor. SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu ve Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç’i makamında ağırladı. Belediye Başkanları ile ilçeleri ve Sakarya ekonomisini konuşan Başkan Kösemusul, birlik ve beraberlikle gerçekleştirilen tüm çalışmalarda başarıya ulaştıklarının altını çizdi.

Karakullukçu: SATSO’yu Destekliyoruz
Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, SATSO ile gerçekleştirdikleri çalışmalardan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “SATSO şehrimizin, ilçelerimizin başarısı için önemli adımlar atıyor. Biz de kendilerini destekliyoruz. Arifiye ilçemizin sanayisi hızla gelişmeye devam ediyor. Meslek Lisesi inşaatımız yükseliyor. Mahmut Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Genç: Söğütlü Büyümeye Hazır
Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç ise Söğütlü ilçesinde gerçekleştirilen çalışmalardan bahsederek ilçenin gelişmeye ve büyümeye hazır olduğunu dile getirdi. Söğütlü ilçesine bir OSB daha kazandırmak istediklerini belirten Başkan Genç, SATSO ile bu çalışmanın başarılı olacağına inandığının altını çizdi.

Kösemusul: Dikkatli Adımlarla Sanayimizi Geliştiriyoruz
Belediye Başkanlarına ilgileri ve düşünceleri için teşekkür eden SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul, harita üzerinde düşüncelerini aktardı. Sakarya’nın tüm güzellikleri bünyesinde barındırdığını belirten Kösemusul, tüm şehir hep birlikte ortak vizyonla çalıştığında neler olduğuna şahit olduklarını belirterek, “Sakarya’mızın sanayisi hızla büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Nakış işçiliği ile şehrimizi inceleyerek, tarımsal hassasiyetle, çevre duyarlılığı ile hareket ediyor, çok dikkatli adımlar atıyoruz. Kümelenmelere büyük önem veriyoruz. Hamdolsun tüm paydaşlarımız da bu yolda bizlerle birlikte yürüyor. Her ilçemiz bizim için çok kıymetli ve değerli. Söğütlü ilçemizde 2. OSB için gerekli hazırlıklara da başlayalım. İnşallah düşüncelerimiz ve hedeflerimiz doğrultusunda güzel bir çalışmaya daha hep birlikte imza atarız” ifadelerini kullandı.
Haber Tarihi : 18/11/2014
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::