Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, Sakarya Üniversitesi ve Teknokent Müdürlüğü ile 1. OSB Müdürlüğünün ortak çalışmaları neticesinde Sakarya Teknokent A. Ş. 1. OSB büyüme alanında oluşturulacak bir şubede hizmet verecek.

İlimizdeki sanayi ve üniversite işbirliğini güçlendirerek, teknoloji ağırlıklı üretim ve girişimciliği desteklemek, teknolojik bilgiyi ticarileştirmek, küçük ve orta ölçekli işletmelerin yeni ve ileri teknolojileri benimsemeleri için ortam oluşturma amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında taraflar arasında imzalanacak protokol imza töreni düzenlenecek.

Konu ile ilgili değerlendirmede bulunan Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul şunları dile getirdi:  “2009 yılından bu yana, ilimiz ve ülke sanayinin uluslararası rekabete hazır, ihracata yönelik bir yapıya kavuşmasına katkıda bulunan ve başarılı çalışmalar gösteren Sakarya Teknokent A.Ş.'nin1. Organize Sanayi Bölgesi büyüme alanlarında yer alması, sanayi sektöründe üretim ve proje planlama alanlarının birlikte hareket etmesi anlamında bu şube çok faydalı olacaktır. Sakarya Teknokent A.Ş. ile 1nci OSB arasında yapılan karşılıklı görüşmeler tamamlanmış olup, çalışma protokol aşamasına gelmiştir. İlimize hayırlı olacağına inanıyoruz.”dedi.

Sakarya Teknokent A.Ş.'nin1. Organize Sanayi Bölgesi büyüme alanlarında yer alması için imzalanacak protokol imza töreni 16.12.2014 Salı Günü Saat: 14.00'de 1. Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü Sosyal Tesis Binası’nda gerçekleştirilecektir.

Haber Tarihi : 12/12/2014
PAYLAŞ
Son Haberler ::