Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas ve Sakarya Barosu Başkanı Avukat Zafer Kazan’ı makamlarında ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.

SATSO Heyeti, Sakarya Üniversitesi Rektörlüğü görevine yeniden atanan Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ı yeni dönem için tebrik etti.

Ziyarette, Üniversite-Sanayi işbirliği çerçevesinde örnek projeler üreterek başarılı projelere imza attıklarını belirten SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, yeni görev süresinde de aynı başarılı çalışmaların ve güçlü işbirliğinin devam edeceğine inandıklarını belirtti.

Başkan Kösemusul, üniversite ve sanayiyi birbirinden ayrı düşünmemek gerektiğini belirterek, her iki alanın da gelişmesi ve uluslar arası seviyelerde faaliyet gösterebilmeleri için işbirliğinin büyük ciddiyet arz ettiğini ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, öğrencilerin teoride öğrendiklerini pratikte uygulayabilmeleri anlamında SATSO ile gerçekleştirilen çalışmaların her iki alanda da büyük bir farkındalık yarattığını ifade ederek projelerin devam edeceğini vurguladı.

BARO’DA YENİ DÖNEM

Sakarya Barosu Başkanı Zafer Kazan’a gerçekleştirilen hayırlı olsun ziyaretinde bulunan heyet Avukat Zafer Kazan’a yeni görevinde başarılar dileyerek tebrik etti.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul kurumlar arası diyaloğun, sürekliliğinin Sakarya’nın gelişimi adına önemli olduğunu ifade ederek bu işbirliği, güçbirliği çerçevesinde kentin her türlü sorununun çözülebileceğini sözlerine ekledi.

Sakarya Baro Başkanı Zafer Kazan söz konusu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Haber Tarihi : 14/1/2015
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::