Sakarya Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Hasan Salih Sağlam Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Söz konusu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, SATSO’nun tüm kurumlarla işbirliği ve iletişim halinde olmak vizyonu ile ilerlediğini belirterek “Her zaman söylediğimiz gibi biz birlikte güçlüyüz. Çünkü Sakarya büyürse, Türkiye büyür. Sakarya Kamu Hastaneler Birliği’nin çalışmalarını da yakından takip ediyoruz. Komitelerimizle gerçekleştirdiği işbirliği projelerini de takdirle karşılıyoruz. Sağlık sektörünün önemi tartışılamaz. Sağlığa yapılan yatırım geleceğe yapılan bir yatırımdır. İlimizdeki sağlık sektörünün ilerlemesi açısından da Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği ‘nin gayretli çalışmalar yaptığına inanıyoruz.” dedi.

Sakarya Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Hasan Salih Sağlam ise kurum olarak paydaşlarla işbirliğine büyük önem verdiklerini dile getirerek ‘’ En önemli en güçlü paydaşımız halkımızdır. Ancak kurumsal paydaşlarımızın da desteği bizleri memnun edecektir. Çünkü herkesin sağlıklı yaşamaya,  sağlık sıkıntılarını problemsiz çözmeye hakkı vardır. Elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” dedi.

Söz konusu ziyaret değerlendirmelerin ardından sona erdi.

 

 

Haber Tarihi : 22/1/2015
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::