Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Özcan Keskin, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul’u makamında ziyaret etti.

Ferizli OSB’deki genişleme alanında yatırım yapmayı planlayan firma yetkililerinin de katıldığı ziyarette konuşan Başkan Kösemusul, “Bizim derdimiz bizden sonraki nesillere düzgün bir coğrafya ve tarım alanları, düzenli bir kentleşme ve sistemli sanayi alanları bırakmaktır. Bu amaçla en iyisini düşünerek planlama yapmaya çalışıyoruz. Yatırımlar konusunda ise önceliğimiz yerel firmalarımızı daha verimli üretim yapabilecekleri alanlara kavuşturmak. Ferizli OSB bünyesindeki genişleme alanı, Adapazarı Karma OSB diğer organize sanayi bölgelerimiz gibi düzenli sanayi alanları ilimizin gelişimine, sanayicimizin üretimine ve gelecek nesillerimize yaşanabilir bir kent bırakmak için gayretlerimizin bir sonucu olacaktır.” dedi.

Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Özcan Keskin ise kurulan organize sanayi bölgelerinin önemine dikkat çekerek Sakarya’da hem tarım, hem turizm hem de sanayi alanında birbirine zarar vermeden gelişim yaşandığının altını çizdi.

Ziyaret değerlendirmelerin ardından sona erdi.

Haber Tarihi : 20/2/2015
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::