Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul,  Haziran ayında gerçekleştirilecek genel seçimler öncesi aday adaylığını açıklayan milletvekillerini ağırlamaya devam ediyor.

Sakarya Milletvekilliği yolunda aday adaylığını açıklayan; Enver Toçoğlu, Recep Uncuoğlu, Ernur Toç, Cihat Zafer, Kemal Öztürk Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul’u makamında ziyaret ederek devam eden seçim çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdiler.

Söz konusu ziyaretlerde süreç ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Kösemusul, aday adaylarına milletvekilliği için çıktıkları hizmet yolculuğunda başarılar dilediğini açıklayarak Yeni Türkiye’nin gelişen Sakaryası için desteğini ve sinerjisini paylaşacak, kentimizin çıtasını yükseltmek rekabet gücünü artırmaya katkı sağlayacak tüm erklerle ortak vizyon çerçevesinde hareket edecek tüm aday adaylarının yolunun açık olmasını diledi.

Başkan Kösemusul ziyaretlerde özellikle Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası olarak yaklaşık 5 yıldır “Sakarya Vites Yükseltiyor Sloganı ile yürütülen “Otomotiv Şehri Sakarya” projesi kapsamında yapılan çalışmalara değinerek ilimizin var olan güçlü potansiyelini değerlendirmek adına çalıştaylar düzenlendiği, lobi faaliyetleri gerçekleştirildiği ve ulusal ve uluslar arası anlamda otomotiv sektöre ev sahipliği anlamında çalışmalar yürüttüklerini ifade etti.

Projenin sonuçlanması ve ulusla anlamda resmiyet kazanması için gayretlerin devam ettiğini belirten SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Kösemusul, lobicilik konusunda “Tökezleyen bir kent olmamalıyız, otomotiv üretim üssü olma yolunda herkesin Sakarya’nın arkasında olmasını bekliyoruz.” Dedi.

Milletvekili Aday Adayı Enver Toçoğlu; “Kahramanlık işletmeleri yaşatmakla olur”

Aday adayı Enver Toçoğlu Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nın iş dünyasının temsilcisi olarak ilimiz adına büyük önem taşıdığını ifade ederek “Sendikacılık günlerimde bile işletmelerin faaliyetlerini devam ettirmesinin esas olduğuna inandım. Kahramanlık işverenlere karşı durarak olmaz, ” diyerek iki taraf arasında köprü olmak gerektiğini, ilimizdeki ticaret erbabı ve sanayicilerin desteklenmesi gerektiğini ifade etti.

Milletvekili Aday Adayı Recep Uncuoğlu “Yeni Türkiye’ye hazır bir SATSO var”

Aday Adayı Recep Uncuoğlu ise “Sakarya’nın derdi ile dertlenmeye hazırız” diyerek halka hizmet etmek kaygısı ile yola çıktıklarını ifade etti. Uncuoğlu konuşmasında ayrıca “SATSO ile geçmiş dönemimizde de birlikte hareket ettik. Bugün, dinamiklere lokomotif olan,  ilimizin geleceğine katkı sağlayan, yol gösteren, Yeni Türkiye’ye hazır bir SATSO var karşımızda” dedi.

Milletvekili Aday Adayı Ernur Toç; “Sakarya’ya hizmet etmek için varız”

Aday Adayı Ernur Toç, “Bu seçimlere doğru yürürken bizler durmayacağız. Aşkla sevdiğimiz Sakarya’mızın her bir köşesine dağılacağız. Her bir kardeşimizle gönül diliyle konuşacağız. “ dedi.

Milletvekili Aday Adayı Cihat Zafer “Ticaret ve Sanayide markalaşabiliriz”

Aday Adayı Cihat Zafer “Bundan sonraki kuşağa kendilerinden önce yapılanları doğru aktaracak bir kuşağa ihtiyaç var. 1975 yılında gazoz içtiğim şemsiyeli parkta bugün de aynı şeyi yapabilmenin hazzı anlatılamaz. Bir Sakaryalı olarak Sakarya’ya adayım. Halkın ne istediğini dinlemek önemlidir” dedi. Zafer ayrıca ilimizin ticaret, sanayi ve turizm alanında da markalaşacak potansiyele sahip olduğunu ifade etti.

Milletvekili Aday Adayı Kemal Öztürk ; “Dijital devrimi yakalamalıyız”

Aday adayı Kemal Öztürk, hedefler ve hayaller büyük olmalı. Sakaryanın potansiyeli çok yüksek, hedeflerimizle birlikte insan enerjisinde de tasarrufu sağlamalıyız. Enerji tasarrufu sağlarsak aynı hedefe doğru ilerleyen dikey ilişkilerle yol alırız. Dünyada sanayi devriminden daha büyük bir değişim yaşanıyor; dijital devrim ve biz bu dijital devrimi yakalamalıyız” dedi.

Haber Tarihi : 4/3/2015
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::