İktisadi Kalkınma Vakfı (İKV), 20 Nisan 2015 tarihinde Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde; Sakarya Ticaret Borsası, Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası ve Akyazı Ticaret Borsası'nın katkılarıyla "Sakarya AB'yi Konuşuyor: Türkiye-AB İlişkilerinde Yeni Gündem" başlıklı bir toplantı düzenliyor. İKV ve DEİK Başkanı Ömer Cihad Vardan da toplantıya katılacak.

Pazartesi 15.00’da

20 Nisan 2015, Pazartesi Saat 15.00’de Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilecek toplantıda; Gümrük Birliği, Transatlantik Ticaret ve Yatırım Ortaklığı, Türkiye-AB ekonomik ilişkileri, vize serbestliği ve Geri Kabul Anlaşması ele alınacak.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul toplantıya tüm üyeleri davet ederek, “Toplantımızın Sakarya’da gerçekleşmesinden büyük memnuniyet duyuyoruz. Türk vatandaşları için vizesiz Avrupa: vize serbestliği, kalkınma hamlesi ve AB ilişkileri konusunda detaylar görüşülerek çok değerli katılımcılarımızla tespit edilecek. Toplantımıza İKV& DEİK Başkanımız Ömer Cihad Vardan da katılacak. Tüm üyelerimizi programımıza davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE-AB İLİŞKİLERİNDE YENİ GÜNDEM

YER: SAKARYA TİCARET VE SANAYİ ODASI / SAKARYA

TARİH: 20 NİSAN 2015, PAZARTESİ

15:00-15:30 KAYIT