Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özdağ ve beraberindeki heyeti misafir eden SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, “2023 hedefinde, bölgemizdeki tüm başarı boşluklarını inşallah Sakarya dolduracak. Şehrimizde hayata geçirdiğimiz işbirliğini ve ortak aklı şimdi de bölgemize taşıyoruz.” dedi.

Kocaeli Ticaret Odası SATSO’da
Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Akgün Altuğ, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özdağ, Yönetim Kurulu Üyesi Ziya Uludüz, Meclis Üyesi Batuhan Üretürk, Fuar Komisyonu Başkanı Alp Kayalar, Fuar Komisyonu Üyesi Volkan Yılmaz ve Anadolu Fuarcılık Firma Sahibi Sadettin Haymana’dan oluşan heyeti misafir etti.

Özdağ: Ortak Çalışmalar Yapalım
Ziyarette ilk olarak bir konuşma gerçekleştiren KOTO Başkanı Murat Özdağ, çalışmalarına desteklerinden dolayı Başkan Kösemusul’a teşekkür etti. Özdağ, “Her zaman birlikteyiz, birlikte çalışmalarımızı daha da artırmak istiyoruz. Sakarya’nın tüm çalışmalarına paydaş olmaktan mutluluk duyarız” diyerek Ekim ayında gerçekleştirilecek İntemak’15 Yapı Teknolojileri, Malzemeleri, Makine ve İş Makineleri Ürünleri Fuarı ile ilgili bilgiler verdi ve fuar çalışmaları ile ilgili istişarelerde bulundu.

Sakarya Yatırım Cenneti Olacak
Başkan Özdağ’a teşekkür ederek sözlerine başlayan SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul, Sakarya ekonomisi ve sosyal yaşamındaki gelişimi anlattığı konuşmasında, birlik ve beraberliğin öneminden bahsetti. Sakarya’nın orta vadede yatırım cenneti olacağını vurgulayan Kösemusul, yeni kurulacak OSB’lerde 90 bin istihdam olacağını aktarırken kümelenme çalışmaları ile sektörlerde canlanma olacağını ifade etti.

Kösemusul: Birlikte Rahmet Var
Fuar çalışmalarına destek vermek için çalışma yapacaklarını aktaran Başkan Kösemusul, “SATSO olarak isabetli çalışmalara tam destek vermeye devam ediyoruz. Bölgemizdeki şehirleri dikkatle etüt ederek artı ve eksilerini tespit ediyor, çalışmalarımıza yön veriyoruz. Şehrimizin değerlerini koruyarak disiplinli büyüme ve gelişme için gayret ediyoruz. 2023 hedefinde bölgemizdeki tüm başarı boşluklarını inşallah Sakarya dolduracak. İnanıyoruz. Milli Tankı üreten, Milli Treni üretmeye hazırlanan Sakarya, Karasu Otomotiv İhtisas Endüstri Bölgesi’nin de tamamlanmasıyla inşallah yerli oto üretimini de yapacaktır. Şehrimizde hayata geçirdiğimiz işbirliğini ve ortak aklı şimdi de bölgemize taşıyoruz. Biz biliyoruz ki birlikte rahmet ve bereket, ayrılıkta azap ve felaket vardır. Birlikte çalışmalarımız artarak sürecektir” ifadelerini kullandı.
Haber Tarihi : 12/5/2015
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::