Ferizli Organize Sanayi Bölgesi’nde çalışmalar sonuçlandı. 25 Mayıs Pazartesi günü fabrikaların toplu temeli atma töreni gerçekleştirilecek. Ferizli OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, törene tüm vatandaşları davet etti. Kösemusul, “Bakanımız Sn. Ayşenur İslam’ın teşrifleriyle, Pazartesi, saat 10.00’da törenimizi gerçekleştiriyoruz. Törene tüm hemşerilerimizi davet ediyoruz” dedi.

Sakarya Valiliği, Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ile Ferizli Belediyesi’nin paydaşlığında gerçekleştirilen çalışmalar sonuçlandı. Ferizli Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alacak fabrikaların toplu temeli Pazartesi günü atılacak.

Pazartesi, saat 10.00’da
Temel Atma Töreni ile ilgili açıklamalarda bulunan Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ile Ferizli OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, törene tüm Sakaryalıları davet etti. Başkan Kösemusul, “Sakarya’mızda hamdolsun ortak bir aklı, ortak idealler doğrultusunda kapsamlı işbirliğini oluşturduk. Sanayi geleceğimizi, tarımsal hassasiyetlerimiz doğrultusunda çok dikkatli planladık, kümelenmelere büyük önem verdik. Ferizli’mizde gerekli çalışmalarımızı tamamladık. Şimdi sıra fabrikalarımızın temel atma töreninde. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Doç. Dr. Sn. Ayşenur İslam’ın teşrifleriyle Pazartesi günü saat 10.00’da Ferizli OSB’de törenimizi gerçekleştireceğiz. Törenimize tüm hemşerilerimizi davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı.


Haber Tarihi : 22/5/2015
PAYLAŞ
Son Haberler ::