Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 6 yıldır geleneksel olarak düzenlenen SATSO İftar Programı, her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayının ilk Cuma günü SATSO üyeleri ve il protokolünün katılımı ile Reisoğlu Restoran’da gerçekleştirilecek.

19 Haziran 2015 Cuma günü yapılacak SATSO Geleneksel İftar Programı için hazırlıklar devam ediyor. Ramazan ayının bereketini üyeleri ile paylaşarak bir olmanın, birlikte olmanın heyecanını yaşayan Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, bu yıl da SATSO üyesi olmanın ayrıcalık olduğunu hissettiren iftar etkinliğine tüm üyelerini davet ediyor.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Ramazan ayının bereketini ve bolluğunu üyeleri ile paylaşmak ve birlikteliği güçlendirmek adına düzenledikleri geleneksel İftar Programının SATSO adına oldukça özel olduğunu ifade ederek “Tüm üyelerimizi ve davetlilerimizi SATSO Geleneksel İftarında bir arada görmekten mutluluk ve onur duyacağız” dedi.

Haber Tarihi : 10/6/2015