Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri ile birlikteliği ve iletişimi sürekli kılmak adına çalışmalarına devam ediyor. Yaklaşık 6 yıldır geleneksel olarak devam eden SATSO üyelerine özel iftar programları da bunların başında geliyor.

SATSO camiası, her yıl olduğu gibi bu yıl da “Geleneksel İftarı’nda” üyeleriyle Ramazan ayının ilk Cuma günü Reisoğlu Restoran’da bir araya gelecek.

 19 Haziran 2015 Cuma günü yapılacak SATSO Geleneksel İftar Programı için hazırlıklar devam ediyor. Ramazan ayının bereketini üyeleri ile paylaşarak bir olmanın, birlikte olmanın heyecanını yaşayan Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul “Her zaman dile getirdiğimiz gibi SATSO olarak biz büyük bir aileyiz. Üyelerimize bu yıl da SATSO ailesinin bir ferdi olmanın ayrıcalığını hissettirmeyi arzu ediyor tüm üyelerimizi iftar programımıza bekliyoruz. Unutmayalım ki gücümüz birlikteliğimizdendir. Manevi havası yüksek onbir ayın sultanı ramazan ayında huzuru ve ulvi duygularımızı aynı sofrada paylaşacak olmaktan ötürü heyecanlıyız.” dedi.

19 Haziran Cuma günü Reisoğlu Restoran’da gerçekleştirilecek iftar programına Sakarya il protokolü ve davetlilerin yoğun katılımı bekleniyor.

 

 

Haber Tarihi : 15/6/2015
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::