Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, yaklaşan Ramazan Bayramı için yazılı açıklama yaptı. Mesajında birlik ve beraberliğin önemini vurgulayan Başkan Kösemusul şunları dile getirdi;

“Huzur, kardeşlik ve bereket dolu, oruç ile birlikte yaptığımız ibadetlerle maneviyatımızı zenginleştirdiğimiz Ramazan-ı Şerif’i tamamlıyor olmanın burukluğunu, Ramazan Bayramı’na kavuşmanın ise mutluluğu ve heyecanını yaşıyoruz.

Birlikte rahmet ve bereket, ayrılıkta ise huzursuzluk ve felaket vardır. Ramazan Bayramı,tüm güzellikleri yaşama fırsatıdır. Bu müstesna günler, doğrunun, iyiliğin ve sevginin birer zenginlik olduğunu göstermesi açısından son derece önemlidir.

Ramazan Bayramı’na kavuşurken dünyanın mazlum coğrafyalarında acı çekmekte olan ve bayramda gözyaşı döken kardeşlerimizin hüznünü derinden yaşıyoruz. Birlik ve beraberliğin, yakınlaşmanın doruğa çıktığı bu bayram da dua ve ibadetlerimizi kardeşlerimiz için yapalım; Ramazan-ı Şerif boyunca sergilediğimiz örnek dayanışmayı, bayram ve sonrasında da inşallah devam ettirelim.

Ramazan Bayramı, huzura, hayra ve berekete, barış ve kardeşliğe vesile olsun duasıyla; Odamız üyelerinin, milletimizin ve İslam âleminin Ramazan Bayramını tebrik ediyor; sağlıklı ve sevgi dolu nice bayramlara ulaşmayı diliyorum.”

 Bayramlaşma Töreni Cuma 11.30’da

Başkan Kösemusul açıklamasının son bölümünde bayramlaşma töreni ile ilgili bilgi vererek Oda Üyelerini törene davet etti. SATSO Ailesinin bir ferdi olmaktan duyduğu gururu paylaşan Başkan Mahmut Kösemusul, “Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası olarak ahlaki ilkelerinden asla ödün vermeden dürüst ticaret ve helal kazanç için çaba sarf eden, gücünü güzel Sakarya’mızın tüm Türkiye’ye örnek kardeşlik kültüründen alan çok büyük bir aileyiz. Ramazan Bayramı’nda da inşallah birlikteyiz. Geleneksel Bayramlaşma Törenimiz Bayramın 1. Günü (17.07.2014 Cuma) saat 11.30’da Odamızda gerçekleşecektir. Üyelerimiz ve davetlilerimizin katılımını bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

 

Haber Tarihi : 15/7/2015
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::