Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası üyelere yönelik İş Sağlığı ve İş Güvenliği kapsamında bilgilendirme eğitimlerine devam ediyor.

Bu doğrultuda 6 Nisan Perşembe günü (yarın) SATSO’da kişisel koruyucu donanımların seçimi ve kullanımı hususunda bir bilgilendirme semineri düzenlenecek.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü, Piyasa Gözetimi ve Denetimi Dairesi Başkanlığının yürüttüğü faaliyetler kapsamında düzenlenecek Kişisel Koruyucu Donanımların Piyasa Gözetimi ve Denetimi semineri Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliği ve İş-Kur İl Müdürlüğü işbirliğinde saat 14:00-17:00 arasında gerçekleştirilecek.

Söz konusu seminere SATSO üyeleri, İSG uzmanları, kişisel koruyucu donanımların tedarikinden sorumlu işyerlerinin satın alma birimleri çalışanları, işyeri hekimleri ve işverenlerin yoğun katılımı bekleniyor.

İş sağlığı iş güvenliği kapsamında “Kişisel Koruyucu Donanımların Piyasa Gözetimi ve Denetimi” konulu seminer üyelerin piyasa gözetimi ve denetimi konusunda bilgilenmeleri açısından faydalı olması bekleniyor.

Yarın (8 Nisan 2017 Perşembe) SATSO’da gerçekleştirilecek seminerde, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Temsilcileri tarafından Kişisel Koruyucu Donanımların Seçimi ve Kullanımı, 6331 sayılı Kanunda KKD’nin yeri ve önemi, KKD ürün grupları ve ilgili standartlar, KKD seçiminde ve kullanımında dikkat edilmesi gereken hususlar, KKD’lerin Piyasa Gözetimi ve Denetimi, İlgili mevzuat, PGD Faaliyetleri konusunda detaylı bilgiler sunulacak.

Haber Tarihi : 5/4/2017
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::