Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası,  Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’yü ağırlamaya hazırlanıyor.

Bakan Özlü, 7 Nisan Cuma günü saat 20.30’da Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nda referandum süreci ve Türkiye gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunmak üzere Sakarya iş dünyası ile buluşacak.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, SATSO ev sahipliğinde gerçekleştirilecek programa Sakarya iş dünyasını davet ederek, “Ülke olarak yaşadığımız süreçler ekonomimizi ve dolayısıyla iş dünyasını yakından ilgilendirmektedir. Bu nedenle Sn. Bakanımızın katılımı ile gerçekleştirilecek iş dünyası buluşma programı önem teşkil etmektedir. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Faruk Özlü’nün katılımı ile 7 Nisan cuma akşamı 20.30’da gerçekleştireceğimiz programa tüm iş dünyası temsilcilerimizin ve üyelerimizin değerli katılımlarını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber Tarihi : 6/4/2017