Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) ve QNB Finansbank iş birliği ile KOBİ'lerin finansman erişimini kolaylaştırmak amacıyla geliştirilmiş Hazine Destekli Kredi Garanti Fonu toplantısı, Perşembe 12.30’da SATSO’da gerçekleştirilecek.

İŞ DÜNYASINA DAVET VAR

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, KGF Genel Müdür Yardımcısı Caner Teberoğlu, QNB Finansbank KOBİ ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Onur Özkan ve Ekonomist Murat Sağman ile Sakarya iş dünyası temsilcilerinin katılacağı toplantı, Perşembe saat 12.30’dan itibaren Sami Altınkaya’nın sunumuyla Bloomberg HT Çıkış Yolu programından canlı yayınlanacak. Katılımcılar programda iş dünyasının sorularını da cevaplandıracak. SATSO’dan yapılan açıklamada, şehrin iş dünyası programa davet edildi.
Haber Tarihi : 12/4/2017