Sakarya’nın Yıldızları Ödül Töreni İçin Hazırlıklar Devam Ediyor

104. yıl gururunu yaşayan Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO), ilimizde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne (TOBB) bağlı olarak faaliyet gösteren Sakarya Ticaret Borsası, Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası, Akyazı Ticaret Borsası iştiraki ile düzenleyeceği “Sakarya’nın Yıldızları Ödül Töreni” 30 Haziran 2021 Çarşamba günü saat 18.00’de Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Hizmet Kampüsü bahçesinde gerçekleştirilecek.

İl Protokolünün katılımı ile gerçekleştirilecek ‘Sakarya’nın Yıldızları Ödül Töreni’nde 7 farklı kategoride toplam 36 ödül verilmesi planlanıyor.

İçeriği itibariyle SATSO öncülüğünde;  Sakarya Ticaret Borsası, Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası, Akyazı Ticaret Borsası ile ortaklaşa hazırlanan bu özel programda; İhracat, Kurumlar Vergisi, Gelir Vergisi, İSO İlk 500 büyük firma sıralamasında yer alan ilimiz firmaları,  İSO 2. 500 büyük firma sıralamasında yer alan ilimiz firmaları, En Fazla tescil yapan Borsa üyeleri, En çok Kadın İstihdamı sağlayan firma olmak üzere toplam 7 kategoride 36 ödül verilecek.

Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, yaptığı açıklamada 30 Haziran 2021 Çarşamba günü saat 18.00’de Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Hizmet Kampüsü bahçesinde gerçekleştirilecek programa tüm üyeleri davet ederek şunları dile getirdi: “İlimizde TOBB’a bağlı Oda ve borsalarımız ile müştereken düzenlediğimiz ve beraberlik örneği olan “Sakarya’nın Yıldızları Ödül Töreni’mizin heyecanını yaşıyoruz. Ülkemizin ve ilimizin gelişmesinde öncü rol üstlenen, yüksek düzeyde vergi ödeyen, ürettiğine yenilik katan, en çok istihdam oluşturan ve ihracata liderlik yapan, gelişen, büyüyen, büyüten müteşebbislerimizin örnek başarılarını kutlamak için bir arada olacağız. Sakaryamız için değer üreten, ülkemizin geleceğine katkı sağlayan tüm iş dünyası temsilcilerimizi şimdiden kutluyorum. Törenimizde kıymetli üyelerimizle bir arada olmaktan memnuniyet duyacağız.”

Haber Tarihi : 27/6/2021
PAYLAŞ
Son Haberler ::