Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'ndan yapılan açıklamada ihracat açısından önemli ve değişen mevzuatın takibi için toplantılar düzenleneceği belirtildi. İlk olarak Incoterms- Uluslararası Teslim Şekilleri Kuralları SATSO'da ele alınacak.

Açıklama şöyle ;

 ‘'Uluslararası  ticaretin gelişimine ayak uydurabilmesi için düzenli olarak güncellenen ve dünya çapında bir sözleşmesel standart olarak kabul gören Incoterms- Uluslararası Teslim Şekilleri Kuralları revize edilmiş son hali ile 1 Ocak 2011 tarihinde yürürlüğe girmiştir.

Bu çerçevede, gelişen yeni mevzuatlar ve güncellenen uluslararası teslim şekillerinin ilgili kesimlere aktarılması amacıyla, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ve Sakarya Üniversitesi işbirliği ile yürütülen  (SAİGEP) Sakarya'nın İhracatını Geliştirme Projesi çerçevesinde; “Yeni INCOTERMS 2010- Dış Ticarette Teslim Şekilleri ve Uygulamaları” konulu bir Eğitim Semineri düzenlenecektir.

31 Mart 2011 Perşembe günü saat 14.00'de Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Ali Coşkun Toplantı Salonu'nda yapılacak olan eğitim programına iştirakinizi rica ederiz”. 

 

SEMİNER PROGRAMI;

Konusu                    : Yeni INCOTERMS 2010- Dış Ticarette Teslim Şekilleri ve  Uygulamaları

Tarihi                        : 31 Mart 2011 Perşembe

Saati                          : 14:00 – 16:00

Yeri                            : SATSO Ali Coşkun Konferans Salonu

Eğitmen                    : Burhan ÖZKAN -  Sapanca MYO Dış Ticaret Bölüm Başkanı

 

Haber Tarihi : 30/3/2011
PAYLAŞ
Son Haberler ::