Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Ticaret Portalına Kurumsal Üye olmak isteyen üyelerimiz http://ticaret.satso.org.tr/YeniUye.aspx adresinden üye olabilirler.

Kurumsal üye olmak için firmanızın faal durumda olması (askı durumundaki üyelerin kurumsal üyelikleri onaylanmamaktadır), kayıt olduğunuz e-posta adresinin Oda Sicil Servisinde kayıtlı olması ve doğru Oda Sicil numaranızı girmeniz gerekmektedir.

Oda Sicil Servisinde firmanızda kayıtlı e-posta adresini anasayfadaki Üye ve Firma Arama alanından arama yaparak firma bilgilerinize ulaşarak görebilirsiniz. 

Başvuru bilgileriniz kontrol edildikten sonra bilgilerinizde herhangi bir eksik yada yanlışlık yok ise kurumsal üyeliğiniz onaylanarak tarafınıza onay e-postası gönderilecektir.

Oda Sicil Servisinde firmanızın e-posta adresi kayıtlı değil ise yada eski/hatalı ise ekte yer alan dosyayı doldurarak kaşeli imzalı şekilde Oda Sicil Servisine göndermeniz gerekmektedir.

Oda Sicil Servisindeki bilgilerinizi dilekçe ile güncelledikten sonra [email protected] adresine kurumsal üyeliğinizin onaylanmasıyla ilgili başvuru yaptığınız kullanıcı adını ve oda sicil numaranızı belirten bir e-posta göndermeniz gerekmektedir.

Kayıt olduğunuz e-posta adresi Odamız Sicil servisinde kayıtlı firma e-posta adresinizden farklı ise, kurumsal üyeliğinizin aktif olması için Oda Sicil servisinde kayıtlı e-posta adresinizden [email protected] adresine kurumsal üyeliğinizin aktif edilmesiyle ilgili kullanıcı adınızı ve sicil numaranızı belirten bir e-posta göndermeniz gerekmektedir.

Kontroller yapıldıktan sonra  bilgilerinizde herhangi bir eksik yada yanlışlık yok ise kurumsal üyeliğiniz onaylanarak tarafınıza onay e-postası gönderilecektir.