Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Eğitim-Öğretim Sektörü Temsilcisi 29. Meslek Komitesi Üyeleri, Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı’ya yeni görevi münasebetiyle hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler.

Müdür Savaşçı’nın makamında gerçekleşen ziyarete 29. Meslek Komitesinden Başkan Ebru Kırtaş ve Başkan Yardımcısı Adem Aygün, Meclis Üyeleri Kenan Taçyıldız ve Mustafa Yıldırım ile Komite Üyesi Merve Hilal Coşar iştirak etti.

Komite Başkanı Kırtaş, “Eğitim-Öğretim sektörü temsilcileri olarak müdürümüze yeni görevinde başarılar diliyoruz. SATSO bünyesinde sektörümüzün şehrimizde verimli işleyişi, eğitim kalitesinin ve standartlarının yüksek tutulması, sorunların çözümü, geleceğe nitelikli gençler kazandırmak için çalışıyoruz. Komitemizde olduğu kadar oda yönetimimiz de nitelikli eğitim-öğretime yönelik oldukça hassas ve titiz çalışmalar yürütüyorlar. Bundan sonraki süreçte Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile işbirliği çerçevesinde çalışmaktan, sorumluluk almaktan memnuniyet duyacağız.” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek 29. Meslek Komitesi ve SATSO’nun eğitim-öğretime yönelik çalışmaları için teşekkür ederek işbirliği vurgusu yaptı.

Haber Tarihi : 30/11/2021
Paylaş