Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası 7. Meslek Komitesi, Adapazarı Kızılay Şubesi öncülüğünde ve Sakarya Genç MÜSİAD işbirliğiyle ihtiyaç sahiplerine yönelik ziyaret ve yardım organizasyonu gerçekleştirildi.

Adapazan'nın birçok mahallesindeki yardım dağıtımına AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, Adapazarı Kızılay Şubesi Başkanı Nur Gülşan, SATSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Doğan ÇataIbaş, SATSO 7. Meslek Komitesi Başkanı Hayrettin Uçkaç, Genç MÜSİAD Başkanı Enes Boz ile Kızılay Gönüllüleri katıldılar.

7. Meslek Komitesinden Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Doğan Çatalbaş, paylaşma duygusunun en yoğun yaşandığı Mübarek Ramazan Ayı'nda destekçilerle birlikte anlamlı bir organizasyonu gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "SATSO 7. Meslek Komitesi olarak Kızılay Adapazarı Şubemizin öncülüğünde sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği içinde bir yardım faaliyetini daha gerçekleştirmekten, mübarek Ramazan ayında ihtiyacı olanlarla iyilik köprüsü kurmaktan mutluluk duyuyoruz. Çok verimli bir faaliyet oldu. Emeği geçen, katkı veren herkese ilgi ve katılımlarından teşekkür ediyoruz.”

Haber Tarihi : 20/4/2022
Haber Medya
Paylaş