Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde Isıtma, Soğutma ve Mekanik Tesisat sektörünü temsil eden 7. Meslek Komitesi, sektör mensubu üyelerine yönelik çalışmalarına başladı.

Geçtiğimiz hafta, 2022-2026 döneminde görev yapacak olan 7. Meslek Komitesi Üyeleri arasında görev dağılımı gerçekleştirilmesinin ardından komite ilk faaliyet etkinliğini yaptı.

SATSO Hizmet Binası Ali Coşkun Konferans Salonu’nda 7. Meslek Komitesi Başkanı Ömer Mustafa Göbeloğlu ile Komite Üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda sektörel sorunlar, çözüm önerileri ve sektörün gelişimi adına yapılabilecek proje çalışmalarına yönelik fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantıda ayrıca sektörün gelişimi adına çalışmaların yapılacağı ve meslek grubundan üyelerin katılımıyla Doğalgaz, Mekanik Tesisat Geliştirme, Etkinlik ve İletişim ile Ticareti Geliştirme konularında komisyonlar kuruldu.

Komite Başkanı Göbeloğlu: “Sektörümüz için tüm öneri ve fikirlere açığız”

Komite Başkanı Ömer Mustafa Göbeloğlu sektör temsilcilerini selamlayarak yaptığı konuşmada şunları dile getirdi: “7. Meslek Komitesi olarak ciddi bir çalışma dönemine giriyoruz. Komite olarak daima sektör temsilcilerimizin sesi olacak ve onların da katkılarıyla sorunlarımızı çözerek ilerlemeye çalışacağız. Kurduğumuz komisyonlar ile değerli sektör temsilcilerimizin de sorumluluk aldığı çalışma modeliyle her zaman birlik ve beraberliğe önem vererek gelecek tüm önerilere, fikirlere açık bir şekilde çalışacağız. Sektörün sesi olmak, güzel işler başarmak için çıktığımız bu yolda destek verecek tüm üyelerimize teşekkür ediyoruz. Hepimiz için hayırlı olsun.” dedi.

Komite Başkanının konuşmasının ardından komite üyeleri de söz alarak kurdukları komisyonların çalışma amacına yönelik bilgiler verdiler.

Toplantının devamında meslek grubu üyesi firma temsilcileri kürsüye gelerek sektörel konularda görüş ve önerilerini sundular, komisyon çalışmalarına destek vermekten memnuniyet duyacaklarının altını çizdiler. Toplantının sonunda Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Alan Şefi Ziya Özbek tarafından nitelikli istihdama yönelik olan MESEM Projesi hakkında bilgi verdi.

Haber Tarihi : 18/10/2022
Haber Medya
Paylaş