Sayın Meslek Grubu Üyemiz;

Milano COSMIT tarafından her yıl düzenlenen Uluslararası iSaloni ; Mobilya, Aksesuarları, Mutfak ve Banyo Mobilyaları Fuarı konusunda en önemli ve en kapsamlı fuarıdır. iSaloni COSMIT / Milano fuarına dünyanın her yerinden birçok katılımcı iştirak etmektedir. Meslek grubunuzdan gelen talepler doğrultusunda 09-13/Nisan/ 2014 tarihleri arasında İtalya / Milano'da düzenlenecek olan Uluslararası Mobilya, Aksesuarları, Mutfak ve Banyo Mobilyaları Fuarını ziyaret etmeyi planlamaktayız.

Tur şirketi yapılacak olan gezinin bir kısmının desteklenebilmesi için KOSGEB ile ilgili gerekli başvurularda bulunmuş olup KOSGEB tarafından onaylanmıştır. KOSGEB veri tabanına kayıt olan ve KOBİ Beyannameleri güncel olan firmaların Fuar katılım masraflarının KOSGEB tarafından destek kapsamına alınması öngörülmekte olup bu tür katılımlarda KOSGEB'in maksimum desteği firma başına masrafların 2.000 TL'sini içermektedir.

KOSGEB desteklerinden faydalanmak isteyen üyelerimiz için Destek Başvuru safhaları http://www.kosgebisgezileri.com/default.aspx web sitesinde detaylı olarak açıklanmıştır.

Bu destek, ödemenin tümünün yapılmasının ardından KOSGEB'e birtakım belgeleri ibraz ettikten birkaç ay sonra gerçekleşmektedir. Destekten faydalanmak isteyen üyelerimizin KOSGEB Veri tabanına kayıtlı olması veya kayıtlı olan firmaların KOSGEB'e verdikleri KOBİ Beyannamelerinin güncel olması gerekmektedir. KOSGEB Veri tabanına kayıt olmak için veya kayıtlı firmaların KOBİ Beyannamelerini güncellemeleri için 0264 276 86 55 veya 0264 276 86 44 numaralı telefonlardan KOSGEB'e ulaşabilirsiniz.

Fuar Katılım bedeli Türk Hava Yolları Ekonomi Sınıfı ile gidiş dönüş uçak bileti, otelde konaklama, kahvaltı, fuar giriş biletleri, şehir turu, rehberlik ve Seyahat Sağlık Sigortasını içermekte olup; programda çeşitli otel seçenekleri mevcuttur.

Fiyat seçenekleri ekteki programda tercih edebileceğiniz 4 farklı otel seçeneğine göre, Tek kişi için Single odada 1.840 € ile 2.235€ arasında değişmektedir. Ödemeleri Kredi Kartı ile peşin fiyatına 5 taksitle yapabilme imkanı mevcuttur.

İtalya vizesi tur firması veya Odamız aracılığı ile alınacak olup herhangi bir geçerli schengen vizesi olmayan üyelerimiz ekteki vize için gerekli evrakları gezi başvurusunun ardından ivedi bir şekilde aşağıdaki iletişim adreslerinden odamız personeline ulaştırması gerekmektedir.

Söz konusu fuarın katılım programı, ödeme koşulları, vize evrakları ve dilekçe örneği ekte olup katılmak isteyen firmaların en geç 06 Mart Perşembe gününe kadar Odamızın Ticaret servisine aşağıdaki iletişim bilgilerinden ulaşması gerekmektedir.

Fuar ile ilgili detaylı bilgi için http://www.cosmit.it/it/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Ticaret Servisi                          :
İlgili Kişi: Gökhan Dülgeroğlu
Tel: 0264 888 30 34
Fax: 0264 291 53 39
Mail: [email protected] veya [email protected]
 
Bilgilerinize rica ederiz.

Saygılarımızla,




Uğur TIN
GENEL SEKRETER 


Ekteki dosyalara ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.





Haber Tarihi : 6/3/2014
Paylaş