Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde çoğunluğunu tekstil ve deri ticareti ile iştigal eden 6. Meslek Komitesi,  Kentpark Belpaş Tesislerinde düzenlenen yıllık değerlendirme toplantısında grup üyeleriyle bir araya geldi.

SATSO Meclis Başkanı A. Akgün Altuğ, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Yılgenci, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Nadir Öztürk, Meclis Üyeleri; Ahmet Cevherli, Cengiz Kaçar, İsmail Eminler, Oktay Topçu, Zafer Yıldırım, Ayhan Akdağcı'nın katıldığı toplantının ev sahipliğini 6. Meslek Komitesi Başkanı Erzat İnce, Başkan Yardımcısı Hamdi Hoşgör ile Komite üyeleri yaptı.

Yoğun bir katılımla gerçekleşen toplantının açılış konuşmasını Komite Başkanı Erzat İnce Yaptı. İnce konuşmasında “Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası 6. Meslek Komitesi olarak ilimizdeki ticaret sektörünün önemli bir kısmını temsil ediyor olmanın sorumluluğunu taşıyor ve bu ciddiyetle meslektaşlarımızın sorunlarına ve taleplerine yönelik  SATSO Yönetim Kurulu ile aralarında köprü olmaya gayret ediyoruz” dedi.

İnce komite faaliyetleri hakkında da bilgi vererek  “ Şehrimizin önemli ihtiyaçlarından biri olan fuar alanı ile ilgili yönetime sunulmak üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

SATSO Meclis Başkanı A. Akgün Altuğ ise, bu tür toplantıların sorunları görüşmek ve birlikteliği sürekli kılmak adına oldukça verimli olduğunu dile getirerek “Gerek iş hayatı gerek şehrin gündemi ile ilgili her türlü görüş ve önerileri bizlere iletmenizi bekliyoruz” dedi.

6. Meslek Komitesinden Meclis Üyesi İsmail Eminler ise SATSO tarafından yapılması planlanan ve kentin ticaretini geliştirmeye yönelik faaliyetlerde meslek grubu üyelerinin aktif katılım ve desteklerini beklediklerini dile getirdi.

Toplantıda söz alan üyeler geniş katılımlı ve her detayın düşünülerek düzenlenen toplantı için ilgililere teşekkür ederek ticari yaşamda karşılaştıkları mesleki sorunları, görüş ve önerileri dile getirdiler.

 Geniş katılımlı ve samimi bir ortamda geçen toplantının sonunda 6. Meslek Grubu'nun görüş ve önerilerinin alınması amacıyla hazırlanan anket formları dağıtıldı.

 

 

Haber Tarihi : 6/3/2014
Haber Medya
Paylaş