Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası 7. Meslek Komitesi çoğunluğu doğalgaz tesisat firmalarından oluşan üyelerine yönelik eğitim programlarına devam ediyor.

Bu doğrultuda geçtiğimiz günlerde 7. Meslek Komitesi meslek grubu üyelerine yönelik olarak bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

SATSO 7. Meslek Komitesi'nden Meclis Üyeleri; Adem Bilgen ve Faruk Öz, Komite Başkanı Doğan Çatalbaş, Komite Üyeleri ve AGDAŞ'tan yetkililerin katıldığı toplantıya sektör temsilcileri iştirak etti.

SATSO Ali Coşkun Eğitim Salonu'nda, 41 yetkili firmadan 58 kişinin katılımıyla Teknik Eğitim Toplantısı'nda AGDAŞ İşletme Müdürü Aziz Ümit Karataş, İç Tesisat Kontrol ve Onay Uzmanı İsmail Mermer ve Proje Kontrol ve Onay Uzmanı Emel Eryiğit Yılmaz doğalgaz tesisatında karşılaşılan yanlış uygulamalar ve yapılması gerekenler ile ilgili bir sunum gerçekleştirerek örnekler çerçevesinde bilgi verdiler.

İki bölümden oluşan bilgilendirme toplantısında ayrıca teknik ve idari uygulamalar, yeni tesisat kontrol ve gaz açım süreci ve yeni uygulanmaya başlanacak firma performans değerlendirme sistemi ile ilgili de değerlendirmelerde bulundular. Toplantının sonunda 2013 yılı için yapılmış olan Firma Performans Değerlendirmesi sonuçları da katılımcılarla paylaşıldı.

 

 

Haber Tarihi : 19/3/2014
Haber Medya
Paylaş