Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri Messe Frankfurt ve Hannover Messe tarafından, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi Beylikdüzü'nde düzenlenen Automechanica İstanbul Fuarı'na katıldı.

SATSO Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Akçam başta olmak üzere 21. Meslek Komitesi'nde meclis üyesi Melih Kaykayoğlu başkanlığında düzenlenen fuar ziyaretine 14.-21.-22.-23. Meslek komitesi üyeleri ve bu gruplarda faaliyet gösteren yaklaşık 70 üye ve iştirak etti.

SATSO adına açıklamada bulunan Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Akçam, otomotiv üretim ve onarım profesyonellerini bir araya getiren aynı zamanda da KOBİ'lere pazara giriş imkanı sağlayan Automechanica İstanbul Fuarı'nın sektörel önemine değinerek fuarın otomobil üretimi, dağıtım ve tamirat alanlarında faaliyet gösteren üyeler için kaçırılmaması gereken bir fırsat olduğunu ifade etti.

Akçam, “Tüm sektör temsilcilerimizle birlikte mesleki anlamda kendimizi dünyadaki gelişmelere adapte etmek ve ilerlemeleri yakından tespit etmek amacıyla bu fuara katıldık. Meslektaşlarımız ve SATSO üyeleri adına olumlu bir faaliyet olduğunu düşünüyoruz. Bu ve benzeri aktivitelerle sektörel anlamda çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Türk ve Avrupa endüstrilerini bir araya getiren fuarda, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri sektördeki son gelişmeleri takip etmek ve incelemek amacıyla stantları ziyaret ettiler.

Toplam 1,245 katılımcının dünyanın dört bir köşesinden gelen 43,812 ziyaretçi ile buluştuğu Automechanika Istanbul Fuarı'nı ziyaret eden üyeler sektördeki yeniliklerden haberden olmak ve yeni tedarikçilere ulaşabilmek adına faydalı bir etkinlik olduğunu belirterek mesleki anlamda gelişimlerine olumlu katkı sağlayan bu tür etkinliklere katılma fırsatı sunması itibariyle SATSO'ya teşekkür ettiler.

Haber Tarihi : 16/4/2014
Haber Medya
Paylaş