Sayın Üyemiz,

ISK-SODEX 2014 (Uluslararası Isıtma, Soğutma, Klima, Havalandırma, Yalıtım, Pompa, Vana, Tesisat, Su Arıtma ve Güneş Enerjisi Sistemleri) Fuarı Hannover Messe Sodeks Fuarcılık AŞ. tarafından 07-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi / Yeşilköy'de düzenlenecektir.

Odamızca, İlgili Meslek Grubunda faaliyet gösteren üyelerimizin Uluslararası Isıtma, Soğutma, Klima, Havalandırma, Yalıtım, Pompa, Vana, Tesisat, Su Arıtma ve Güneş Enerjisi Sistemleri sektörlerinde meydana gelen yeni gelişmelerden ve teknolojilerden haberdar olmalarını sağlamak amacıyla söz konusu fuara günübirlik bir ziyaret (otobüs ile gidiş/dönüş) organize edilmesi planlanmaktadır. Otobüsler 10 Mayıs 2014 Cumartesi günü saat 08:30'da Odamız önünden hareket edecektir. Ayrıca talep olması durumunda 08 Mayıs 2014 Perşembe 08:30'da da araç kaldırılacaktır. 

Gerçekleştirilmesi planlanan fuar ziyareti organizasyonuna katılmak isteyen üyelerimizin katılmak istedikleri günü belirterek ve aşağıda yer alan "Katılım Formunu" doldurarak, en geç 02 Mayıs 2014 Cuma günü mesai saati bitimine kadar [email protected] adresine e-mail yoluyla yada 0542 517 06 04 telefon numarasından Komite Başkanı Doğan ÇATALBAŞ'a başvurularını iletmelerini önemle rica ederiz. 

Saygılarımla, 

Uğur TIN
GENEL SEKRETER



Katılım Formuna ulaşmak için tıklayınız.

07. Meslek Komitesinin tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.



Haber Tarihi : 28/4/2014
Paylaş