Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren ve çoğunluğunu konfeksiyon, tekstil ve deri ürünleri imalatçılarının oluşturduğu 24. Meslek Komitesi sektör temsilcilerinden oluşan grup üyeleri ile yıllık değerlendirme toplantısında bir araya geldi.

24. Meslek Komitesi Başkanı Şerafettin Keskin, Komite Üyeleri ve Meclis Üyeleri ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul da iştirak etti.

Sakarya Üniversitesi 3+1 Eğitim Programı Proje Koordinatörü  Prof.Dr Mustafa Sarıbıyık, KOSGEB Sakarya Şube Müdürü İsmet Yılmaz ve MARKA Sakarya Sorumlusu Abdülkadir Uslu’nun da katıldığı değerlendirme toplantısında uzmanlar yatırımcılara yönelik devlet destekleri ile ilgili bilgi verdi.

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği toplantının açılış konuşmasını 24. Meslek Komitesi Başkanı Şerafettin Keskin yaptı. Keskin konuşmasında katılımlarından dolayı tüm sektör temsilcilerine teşekkürlerini sunarak, belli aralıklarla bir araya gelerek sektörel değerlendirmelerde bulunup sorunları ve çözüm önerilerini görüşüyor olmaktan ve bu bağlamda iletişimi sürekli kılmaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Ardından konuşan Sakarya ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ise “Biz SATSO olarak çok büyük bir aileyiz ve birlikte güçlüyüz. Sorunlarımızı dile getirirken,  çözüm yollarını ararken,  aidiyet duygumuzu, birlikteliğimizi hiç bırakmamalıyız. Bizi güçlendiren, ilimizi geliştiren yükselten bu aidiyet duygusu ve bu birlikteliktir. Rekabetin üst seviyelerde yaşandığı günümüz ekonomi dünyasında ayakta kalabilmek, güçlenebilmek ve var olan potansiyeli geliştirmek adına fırsatlar ve destekleri iyi takip etmeli, özellikle devlet desteklerini iyi inceleyerek kendimize uyarlamalıyız” dedi.

 

Haber Tarihi : 15/12/2014
Haber Medya
Paylaş