SATSO 13. Meslek Komitesi İnşaat Malzemecileri Satıcılarına yönelik başlattıkları dernekleşme çalışmalarını tamamladı.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren ve çoğunluğunu inşaat malzemecilerinin oluşturduğu 13. Meslek Komitesi aylık olağan toplantısında üyelerine yönelik yaklaşık bir yıl önce başlatılan dernekleşme çalışmaları ile ilgili değerlendirmede bulundular.

Toplantıda, “Sakarya İnşaat Malzemecileri Satıcıları Derneği” (SİMSAD) ismiyle kurulan dernek ile ilgili değerlendirmede bulunan Komite ve Meclis Üyesi Enver Tok, inşaat malzemecileri ihtisas bölgesi oluşturma çalışmaları ile başlayan dernekleşme sürecimiz başarılı bir şekilde devam ediyor.

Önümüzdeki ay bütün meslektaşlarımızla iletişime geçerek Odamızda tertip edeceğimiz bir bilgilendirme ve talep toplantısı ile üyelik taleplerini alacağız. Derneğimiz Sakarya’da faaliyet gösteren tüm inşaat malzemeleri satıcılarını bir çatı altında toplamak, arsa temin etmek veya site kurmak ve üyelerin menfaatlerini korumak ve kollamak amacı ile kuruldu. Dernek Başkanımız Kurucu üyelerimizden İrfan Püsküllü olarak belirlendi. Erenler, Serdivan, Arifiye ve Adapazarı ilçelerinde faaliyet gösteren tüm meslektaşlarımızı kapsayan bu önemli çalışmada bizlerden desteğini esirgemeyen Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Mahmut Kösemusul nezdinde SATSO camiasına teşekkürlerimizi sunarız.

Derneğin Kurucu Üyeleri olarak 13. Meslek Komite Üyelerinden oluşuyor. Kurucu üyeler: İrfan Püsküllü, Enver Tok, Hayrettin Kovacıoğlu, Özgür karakaş, İsmail Filizfidanoğlu, Eyüp Tuncer’den oluştu.

Konu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ise Sakarya İnşaat Malzemecileri Satıcıları Derneği, yerel anlamda önemli bir lobi ve birliktelik çalışması neticesinde olumlu sonuç aldığımız projelerimizden biridir.  Her zaman dile getirdiğimiz gibi güçlü bir lobimiz var ve bu sinerji basamakları emn adımlarla ve hızlı çıkmamıza vesile oluyor.  SİMDER’in, sektör adına ciddi bir girişim olduğuna, bu alanda ticaretin gelişmesi açısından da sağlam bir temel atıldığına inanıyorum. 13. Meslek Komitesi Üyesi arkadaşlarımız da yoğun bir çalışma programı ve gayretle dernekleşme çalışmalarını tamamladı. Derneğin ilimize, sektörümüze hayırlı olmasını diliyor emeği geçenlere yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum.

 

Haber Tarihi : 20/1/2015
Haber Medya
Paylaş