Sayın Üyemiz;

Çin'de düzenlenen en büyük sebze, meyve ve modern tarım teknoloji fuarının bu yıl 16.sı düzenlenecek. Fuarın temel amacı, modern tarım teknolojilerinin başarılarını sergilemek ve bu konudaki faaliyet gösteren firmaları bir araya getirip işbirliğini geliştirmektir. Çin'de sebze, meyve ve diğer ilgili ürünler ticareti yapmak; tarımda üretim, toplama, işleme ve paketlemede son teknolojileri görmek; uluslararası ve yerli Çin'li firmalarla ticari işbirliğinin yolunu açmak isteyen üyelerimizi ilgilendirmektedir.

20 - 26 Nisan 2015 tarihleri arasında düzenlenecek olan bu fuarda Türk katılımcılar için 1500 m2lik İthal Ürünler Salonu'nda 270 m2 yer ayrılmış olup (3x3m) standart standlarda perakende satış imkanı da sağlanacaktır. 

Münferiden başvuracaklar için sadece standart standın kira bedeli 9.450 Dolar iken , Çinişder'in girişimleri sonucu, stand kirası, ulaşım ve konaklama dahil firma başına 5.000 USD olarak belirlenmiştir . 

Katılım sağlamak isteyen ilgili meslek grubumuzdaki üyelerimiz en geç 27 Şubat 2015 Cuma gününe kadar 0532 256 43 56 numaralı telefondan Çin İş Der Eş Başkanı Sayın Dr. Mehmet Eyüp KIZILOK ile irtibata geçebilir.
Fuar ile ilgili davet yazısı ve İngilizce bilgilendirme formu ektedir.

Saygılarımla

Uğur TIN
Genel Sekreter 



Davet yazısına ulaşmak için tıklayınız.

İngilizce bilgilendirme formuna ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.
Haber Tarihi : 19/2/2015
Paylaş