AGDAŞ tarafından düzenlenen ve SATSO 7. Meslek Grubundan üyelerin iştirak ettiği yetkili firma toplantısı SATSO Ali Coşkun Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Pazarlama çalışmaları, firma performansları ve 2014 yılının değerlendirildiği toplantıya, AGDAŞ Genel Müdürü Kenan Demir, Genel Müdür Yardımcısı, AGDAŞ Yöneticileri ve 57 yetkili firma 85 kişiyle katılım gösterdi. Kenan Demir şirket olarak yaptıkları çalışmalardan, iyileştirmelerden bahsederek birinci önceliklerinin müşteri memnuniyeti olduğunu belirtti. Bunun için firmalardan da gerekli özveriyi göstermelerini istedi.

SATSO 7. Meslek Komitesi Başkanı Doğan Çatalbaş toplantı sonunda söz alarak, AGDAŞ’la beraber gerçekleştirmiş oldukları toplantıda çıkan sonuçları, komite adına gerçekleştirecekleri çalışmaları ve aldıkları kararları açıkladı.

KOSGEB’in 4 yıllık mezun işe alımlarında verdiği %50 maaş desteğini ve diğer destekleri bildirdi. Yetkili firma sayısının her geçen gün daha da arttığını, sadece son 8 ayda 18 firmanın daha yetki aldığını ve böylelikle aktif yetkili firma sayısının 73’e yükseldiğini belirtti. Servis kutusu olmayan binalarda da %75 abone olma zorunluluğu geldiğini belirten Çatalbaş, müteahhitlere de mutlaka doğalgaz tesisatlarını yetkili firmalara yaptırması ve doğalgaz yaptırmadan önce abone olmaları konusunda duyuruda bulundu.

Haber Tarihi : 9/3/2015
Haber Medya
Paylaş