Sayın 15. Meslek Grubu Üyemiz;

Bilindiği üzere
Ev Dışı Tüketim-Gıda Ürünleri, Sarf Malzemeleri, Ekipmanları Üreticileri ve Tedarikçilerini ilgilendiren EDT EXPO fuarı ve Medikal cihaz, ekipman ve teknolojilerin sergilendiği, medikal trendlerin ve bilimsel etkinliklerin takip edildiği Avrasya'nın lider ve vazgeçilmez fuarı ExpoMED bu yıl da Mart ayında birbirlerine çok yakın tarih aralıklarında İstanbul'da düzenlenecektir.

15. Meslek Grubunda faaliyet gösteren üyelerimizin; yeterli katılımın sağlanması durumunda 28 Mart  2015 Cumartesi Günü CNR Expo'da düzenlenecek olan EDT EXPO fuarı ve TÜYAP'ta düzenlenecek olan ExpoMED fuarlarına aynı gün içerisinde bir ziyaret (otobüs ile gidiş/dönüş)  organize edilmesi planlanmaktadır. Otobüsler 28 Mart Cumartesi günü saat 08:00'da Odamız önünden hareket edecektir.  Günübirlik fuar ziyaretine  katılmak isteyen üyelerimizin en geç 25 Mart 2015 Çarşamba  günü saat 14:00'e kadar   ekte bulunan KATILIM TALEP FORMU aracılığıyla 0264 291 53 39 numaralı faks veya [email protected] maili ile Odamıza ulaşılması gerekmekte olup, gereğini bilgilerinize rica ederiz.

Saygılarımızla,

Uğur TIN

Konuyla ilgili yazıya ulaşmak için tıklayınız.

Katılım formuna ulaşmak için tıklayınız.

15. Meslek Komitesinin tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

Haber Tarihi : 13/3/2015