Sayın 09. Meslek Grubu Üyemiz;

Züccaciye, cam, porselen, seramik sofra ve mutfak eşyaları, çelik mutfak eşyaları, ev tekstili, hediyelik eşya & dekoratif ürünler, elektrikli ev aletleri, plastik, dekoratif mobilya, banyo & mutfak aksesuarları, aydınlatma & avize ve tüm çeyiz ürünleri konularında bu yıl 10.su düzenlenecek olan Uluslararası İdeal Home Züccaciye, Ev Eşyaları ve Çeyiz Fuarı bu yıl 02-05 Nisan 2015 tarihleri arasında İSTANBUL/ Büyükçekmece'de TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecektir.

Profesyonel satın alma heyetleri, üretici ve ithalatçı firma yetkilileri, zincir mağaza satın almacıları, toptancı & perakendeci kuruluşlar, bayii & distribütörler, otel & restoran işletmecileri, catering & organizasyon şirketleri, tasarımcılar ve yurtdışı fuar temsilcilerine görüşme fırsatının yakalanabileceği bu önemli fuarda Odamızca, 09. Meslek Grubunda faaliyet gösteren üyelerimizin; sektörde meydana gelen yeni gelişmelerden ve teknolojilerden haberdar olmalarını sağlamak amacıyla söz konusu fuara yeterli katılımın sağlanması durumunda 05 Nisan 2015 Pazar Günü günübirlik bir ziyaret (otobüs ile gidiş/dönüş) organize edilmesi planlanmaktadır.

Otobüslerin 05 Nisan 2015 Pazar günü saat 08:00'da Odamız önünden hareket etmesi öngörülmekte olup, günübirlik fuar ziyaretine katılmak isteyen üyelerimizin en geç 02 Nisan Perşembe günü saat 14:00'e kadar ekte bulunan KATILIM TALEP FORMU aracılığıyla 0264 291 53 39 numaralı faks veya [email protected] maili ile Odamıza ulaşılması gerekmekte olup, gereğini bilgilerinize rica ederiz.

Saygılarımızla,

Uğur TIN
GENEL SEKRETER

Konuyla ilgili yazıya ulaşmak için tıklayınız.

Katılım formuna ulaşmak için tıklayınız.

09. Meslek Komitesinin tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

Haber Tarihi : 16/3/2015