Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde çalışmalar yürüten Ticareti Geliştirme Komisyonu tarafından başlatılan ve yaklaşık 1,5 yıllık bir hazırlık ve süreç aşamasının ardından tamamlanan Yeşil Nokta Alışveriş Projesi uygulamaya başladı.

 SATSO Ticareti Geliştirme Komisyonu tarafından başlatılan ve kapsamlı bir alışveriş projesi olarak hayata geçirilen çalışma ile İlimiz ticaretinin canlanarak şehir ekonomisinin katlanması hedefleniyor. Ayrıca ticaretini geliştirmek, şehrin tanıtımına katkı sunmak, potansiyelleri harekete geçirmek ve ekonomik kapasiteyi arttırmak adına da önemli bir proje olan Yeşil Nokta ile uygulamaya katılan işyerlerinden SATSO üyeleri indirimli alışveriş yapma imkanı bulacaklar. Üye iş yeri sayısını artırmaya yönelik çalışmalarımız devam ediyor. Üyelerimizden bu konuda yoğun talep alıyoruz. Bu bizi memnun ediyor.

SATSO Üyeleri Birbirinden İndirimli Alışveriş Yapacak

Kısa bir süre içinde tüm Türkiye’ye örnek olabilecek Yeşil Nokta projesi ile ilgili değerlendirme yapan SATSO Ticareti Geliştirme Komisyonu Başkanı Meclis üyesi Adem Bilgen, ilimiz geçmişten bu yana önemli bir ticaret merkezi olmuştur. Değişen global düzen çerçevesinde yerel ticaretimizi canlandırmak, kurumsal aidiyet anlamında üyelerimizin kendilerini ayrıcalıklı hissedebilmelerine katkı sağlamak adına başlattığımız projemiz yönetim kurulu ve meclis üyelerimizin desteği ve katkıları ile hayata geçmiş bulunmaktadır.  Şu an itibariyle yaklaşık 100 Yeşil Nokta Üye işyeri ile çalışmamız hayata geçmiştir. Yeşil Nokta logolu üye işyerlerinden SATSO üyeleri sözleşmede belirlenen indirim oranlarından faydalanabileceklerdir. Sosyal Medya ağı üzerinden de iletişim sağlanmaktadır. Oluşturduğumuz www.yesilnokta.org.tr resmi web sitesi, @SATSOYesilnokta twitter adresi ve SATSO Yeşil Nokta Facebook adresinden de duyurularımız ve iletişimimiz sürekli kılmayı hedefliyoruz.

Projemizin başladığı ilk günden bu yana desteklerini esirgemeyen SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul başta olmak üzere, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri, çalışma arkadaşlarımız ve tüm SATSO camiasına teşekkür ediyoruz. Projemizin geniş bir ağ üzerinde yayılması için üyelerimizin desteği ve katılımını bekliyoruz. Yeşil Nokta bir alışveriş projesi olmasının yanı sıra çok yönlü kazanımları da olan bir projedir. Hem alışverişi yapan hem satan taraf kazanacak her şeyden önemlisi ilimiz kazanacak.” dedi.

 

Haber Tarihi : 14/8/2015
Haber Medya
Paylaş