Sakarya Ticaret ve Sanayi odası bünyesinde faaliyet gösteren ve çoğunluğunu telekomünikasyon ve bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmaların oluşturduğu 31. Meslek Komitesi’nin aylık olağan toplantısında cep telefonu kullanıcılarının 4,5G sistemine geçişleri görüşüldü.

Komite Başkanı Murat Korkmaz, Başkan Yardımcısı İbrahim Arabul,  Komite Üyeleri; Ahmet Şehit ve İmdat Delican, 31. Meslek Komitesi’nden Meclis Üyeleri; Behlül Bayrak ve Necmettin Kırık’ın katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda tüm akıllı cep telefonu kullanıcılarının 4.5G sistemine rahat geçiş yapabilmeleri ve kesintisiz iletişimle telefonlarını sorunsuz kullanmaları için Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom Avea mağazalarına uğramaları gerektiği dile getirildi.

Konu ile ilgili değerlendirmede bulunan Meclis Üyesi Behlül Bayrak “Bütün kullanıcıların bu sim kart değişimini hızlı bir şekilde yapmaları gerekmektedir. Bunun için kendilerinden herhangi bir ücret talep edilmeyecektir. Yeni hat alanlar ve eski kullanıcılar sms ile bilgilendirilmeye başlamıştır. SATSO 31. Meslek Komitesi olarak temsil ettiğimiz tüm meslektaşlarımızı bu konuda sürekli uyarıyoruz, eğitimler veriyoruz. Halkımızın da bu bilinçle dünyada ön sıralarda olan ülkemizin GSM hizmetini en sorunsuz biçimde almasını hedefliyoruz. Komitemiz, herhangi bir tereddüte mahal kalındığında üyelerimizin yanında olacaktır. Sakarya halkı daha iyi hizmetlere layıktır. Bu hizmetlere aracı olmak biz 31. Meslek Komitesi Üyelerini mutlu edecektir” diye konuştu.

Komite üyeleri 4.5G hizmetinin başlama süreci yaklaştıkça seminerler ve toplantılar düzenleyerek bu konuya daha çok eğileceklerini belirttiler.

Haber Tarihi : 20/11/2015
Paylaş