KARAR:1

Komitemiz üyesi Murat KORKMAZ’ın meslek komite üyeliğinden istifa etmesi ile boşalan Komite asil üyeliğine Komite 1.sıra yedek üyesi Çizgi Grup Gıda Temizlik İnşaat Nakliye Telekomünikasyon Tic.ve San.Ltd.Şti’nin asil üyeliğine çağrılmasına.

KARAR:2

Adapazarı Tüketici Hakem Heyeti üyeliğinde yer alan Behlül BAYRAK’ın yerine İMDAT DELİCAN’ın görevlendirilmesine.

KARAR:3
Göreve yeni gelen Bilim ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Sayın Hasan Ali ÇELİK’e hayırlı olsun ziyaretiyle birlikte sektör sorunları dosya halinde teslim edilmesine.

KARAR:4

2016 yılı Ocak ayı içerisinde 4.5G ile ilgili sektör temsilcilerinin de katılacağı yemekli toplantı yapılmasına.

KARAR:5

2016 yılı ilk çeyrek içerisinde sektör duayenlerinin moderatörlüğünde “GSM ve Bilişim’de Gelecek” konulu Odamızda bir panel düzenlenmesine. İlgili panele Odamız üyelerinin Bilişim ve Planlama Servisi tarafından toplu mail ile davet edilmesine.

KARAR:6

2016 yılı Ocak ayı içerisinde Gsm ve Bilişimde stok fazlası olan işlerliği devam eden, kullanılabilir durumda olan teknolojik ürünlerin ihtiyaç sahiplerinin tespit edilerek Komitemiz Başkanlığı’nda oluşturulan heyet tarafından dağıtılması için Komisyon oluşturulmasına.

Hususlarının müsaadeleri için Yönetim Kurulumuza arzına.18.12.12015

Haber Tarihi : 24/12/2015