Sayın Üyemiz;

Otomotiv sektörü  Automechanika İstanbul 2016'da buluşuyor.

Automechanika İstanbul 2016 Uluslararası Otomotiv, Üretim, Dağıtım ve Tamir Fuarı otomotiv dünyasını bir araya getiriyor. Sektör için önemli katkılar sağlayacak fuarın kapısı; 07 Nisan 2016 Perşembe günü açılırken, Türkiye'nin en prestijli fuarlarını organize eden ve ev sahipliği yapan Tüyap , her yıl olduğu gibi bu yıl da markasının gücüyle sektör profesyonellerini ve ziyaretçilerini 10 Nisan 2016 Pazar gününe kadar ağırlıyor olacak.

21. Meslek Grubunda faaliyet gösteren üyelerimizin otomotiv sektöründe meydana gelen yeni gelişmelerden ve teknolojilerden haberdar olmalarını sağlamak amacıyla Odamızca söz konusu fuara günübirlik bir ziyaret (otobüs ile gidiş-dönüş ücretsiz) organize edilmesi planlanmaktadır.

10 Nisan 2016 Pazar günü gerçekleştirilmesi planlanan fuar ziyareti organizasyonuna katılmak isteyen üyelerimizin en geç 31 Mart 2016 Perşembe günü mesai bitimine kadar ekte yer alan "Katılım Formunu" doldurarak, [email protected] adresine mail yoluyla ya da (02642915340) numaralı faks aracılığıyla Odamızın Ticaret ve Belgeler Müdürlüğü'ne iletmelerini önemle rica ederiz.

Saygılarımla;

 

Yiğit ATEŞ
Genel Sekreter

 

Katılım İstek Formuna ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

 

[{HTMLVIEW}]

[{UNSUBSCRIBE}]

Haber Tarihi : 14/3/2016
Paylaş